Mitt nya, helt magiska hår. Första titten!

elin

VÄLKOMMEN NYA HÅRET

Först och främst, tack för era kommentarer och härliga gissningar på vad som skulle hända med mitt hår. Ni var många som trodde jag skulle klippa en page, jag funderade på det men det klippet passar inte mig – älskar frisyren men inte på mig. Jag sitter här, kl är snart 00.00 och jag ville bara kika in här och visa er en snabb bild på resultatet. Jag är så fruktansvärt nöjd och ni förstår inte hur glad jag är för att jag får sitta i en stol, bli omhändertagen, få gott kaffe, hårbottenmassage och någon som bara fixar mitt hår.

Jag kommer att visa er fler bilder, vad vi har gjort, färger mm. Före och efter såklart, film under hela dagen och fabulösa efterbilder. Jag älskar min nya skarpa Ombre, jättelånga (läs:jättelånga) hår och beiga längder. Löshår från Hairtalk och ni kommer få en hel recension på håret och mina upplevelser, det är så många som frågat om Hairtalk så varför inte sätta i det själv och ge er en recension i sann Elin anda?! (:

GILLAR NI DET?

 1. Emilia skriver:

  Hej Elin!

  Jag har haft löshårsclips i ca 7 år nu men börjar fundera på om man skulle köra på någon mer ”fast” version. Skulle du rekommendera att fortsätta med clips för att det är snällare mot ens egna hår, eller är det kanske bättre att såhär ”sätta fast” håret?

  Kram

 2. Bella skriver:

  Det blev verkligen jättesnyggt!

 3. Emma skriver:

  Åh Gud vad snyggt, exakt sådär vill jag ha mitt hår. Ser naturligt, fräscht och välmående ut. Snyggt med en mörkare botten också.. Detta får bli inspiration till nästa frisörbesök

 4. Sama skriver:

  Woow vad fint du är
  Jag älskar din blogg.

 5. Annie skriver:

  Åh haha utifrån stämningen du byggde upp här i bloggen trodde jag verkligen du skulle göra en förändring! Detta känns ändå som det du hade innan fast nyare och snyggare såklart 😀 Men gillar din look utan löshår så himla mycket men detta är också fint och viktigast är att man själv trivs är då man är som vackrast!

Comments are closed.

LOADING..