VIDEO – Min morgonrutin

IMG_1342

Hej mina vänner

Ni är ju så snälla och ger mig så mycket komplimanger om min hy o.s.v så därför tänkte jag visa er en vanlig morgon för mig. Hur jag snabbt sminkar mig och fixar till håret. Detta är verkligen inget avancerat utan hur jag snabbt och smärtfritt fixar till mig inför jobbet.

Jag vill oftast inte ha så mycket smink på mig i veckorna, jag kan måla en eyeliner då och då – men då ska jag ha tid för man vill ju få till vingen. Jag gillar att göra det enkelt för mig så jag satsar mest på bas och ser till att sköta min hy ordentligt så jag inte behöver dölja massor med finnar senare (som jag får om JAG inte tar hand om min hy).

Hoppas ni gillar denna video

PS: Glöm inte att sätta videon på HD-kvalité

smink

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om vilket smink jag använder, det inlägget hittar ni HÄR.

IMG_1348

Här har vi min älskling – jag älskar att locka håret med denna. Lockarna blir liksom vågiga och sådär man vill ha dom direkt, annars brukar man älska lockarna efter 1-2 dagar. Denna heter GHD – CURVE CLASSIC WAVE WAND och såg på eleven.se att dom har kampanj, 1279:- istället för 1600:-. Ni hittar tången HÄR.

 1. Amanda skriver:

  Hej! Jag undrar vilken färg du har på concealern ”instant age rewind”?

 2. Maja skriver:

  Åh, tack för svar! Då ska jag prova denna 🙂

 3. Maja skriver:

  Läser ikapp lite och såg det här inlägget nu. Du skrev för ett tag sedan, i samband med att du trådade ansiktet, att du är lite luden (eller hur du nu uttryckte dig :)), det är jag också och jag upplever att vissa foundations nästan fastnar i de där små ljusa hårstråna och framhäver dem. Tycker du att denna gör det? Eller har du fortsatt tråda ansiktet kanske?

  1. Hej Maja!
   Men vad roligt 🙂
   Haha, ja precis. Nej, jag har inte trådat ansiktet sedan dess men jag har inte ens tänkt på det förens du frågade mig nu. Jag tycker att denna foundation är magisk 🙂 Kram Elin

 4. Hannah skriver:

  Toppen-video! Tack!

  1. Tack för att du tittade 🙂

 5. Fanny skriver:

  Men sluta tipsa om saker kvinna, jag blir ju fattig!!! Haha.. Locktången är påväg till miiig :)))

  1. Haha, jag vet 😉 man blir tokig på alla produkter. Åh, hoppas du blir nöjd – jag ÄLSKAR den. Kram Elin

Comments are closed.

LOADING..