Håret klipper sig själv?

IMG_1310

Igår hade jag min super, dunder helt galet snygga kund Linn. Vi skulle fräscha upp hennes hårfärg och vi valde klippningen vara denna gång för vi klippte väldigt mycket sist (ca 2 månader sedan) och nu har hon automatiskt fått en längre lob istället för en kortare lob. Jag bedömde att hennes hår var i så bra skick att en klippning var onödig.

Det är rätt härligt när man märker att håret verkligen lever en bra liv, bara att man har koll på topparna och bedömer om topparna klarar några månader till. Så jag slingade jätte tätt och valde en askig kall blond nyans, hon passar så bra i denna look.

IMG_1290

Linn hade med sin fruktansvärt söta fralla Harry, visst är han söt?

IMG_1314
IMG_1312-2
IMG_1299

Visst blev det bra? Älskar dessa blonda lob:ar.

 1. Linn skriver:

  Hej Elin!
  Jag skulle gärna vilja färga håret askblont också!
  Men helst vill jag göra det hemma. Har du ett bra tips på ett bra märke på hårfärg som håller vad den lovar?

  1. Hej!
   BLONDERA ELLER FÄRGA INTE HÅRET HEMMA!!!!!!!! Gå till en utbildad frisör, det är det enda riktigt bra tipset jag kan ge dig 🙂 Kram Elin

 2. Hej Elin!
  Jättesnyggt. Tänkte fråga dej hur blir man kund hos dej? Bor i Stockholm.
  Hälsningar Mirska

  1. Hej 🙂
   Tack snälla.
   Tyvärr så tar jag ej emot nya kunder.
   kram Elin

 3. ErikaJ skriver:

  Ja jag gillar faktiskt lob bättre än bob. Mer sexigt.

Comments are closed.

LOADING..