Frisyrer som gör dig yngre

Vi pratar mycket om att vi börjar se äldre ut och tar vi kort på oss själva så blir alltid kommentaren, ”Nej, ta bort den – jag ser gammal ut eller för tjock ut”. Jag är själv en utav dom, helt knäppt men det är så det är. Vi kan ändra mycket med våra utseenden men är det någonting som jag tycker man ska ha lite koll på är hur smink och hår kan både lyfta oss själva men också stjälpa oss. Jag ska ge er några exempel på kändisar som kanske ska ha lite mer koll.

bey

Här har vi en utav dom snyggaste kvinnorna jag vet, Beyoncé. Till vänster ser vi för mycket utav allt, det ser jätte konstigt ut. För lockigt, för mycket volym, olika färger på hennes eget hår kontra löshåret och den där luggen? Vad hände? Sen är hennes hårfärg för mörk och man ser tydligt den färgade linjen i pannan. Jag tycker hon ser gammal ut, för ihoptryckt ut och ingenting stämmer.

Till höger har vi Bey igen och här har hon längre hår som slankar ut hela siluetten, ljusare längder, mörkare botten som passar hennes hud och trendiga lockar. Hon passar bäst i mittbena tycker jag och med dessa strand-lockar så ser hela hon mycket yngre ut. Eller hur?

katemoss

Vår super, duper model Kate Moss. Jag har alltid tyckt hon passat bäst i väldigt ljust hår och det ser vi lite varför på denna bild? Det första, hon passar inte i rött läppstift? Till vänster så har vi någon slags backslick som kanske inte riktigt är stylad som ett backslick. Vi har sett många plåtningar när hon har ett välkammat backslick men så ska stylingen vara välkammat bakåt, åt alla håll. Denna look passar inte hennes ansikte heller, för mörk hårfärg och hon ser gammal ut.

Till höger har vi den look vi är vana att se henne. Mittbena, ingen volym, slarvigt, strand-vågor och ett skitigt solblekt hår. Hon ser mycket yngre ut, eller hur?

elisabeth

Den snygga ”The Hunger Games” stjärnan Elisabeth Banks var så snygg när hon spelade in filmen ”Walk Of Shame”. Jag såg dessa bilder och kände jag måste ta med henne i denna lista. Till vänster, hon passar INTE i dessa varje guldiga koppartoner. Sen den här snedbenan, för kammade vågorna och den stora luggen – NEJ hon ser äldre ut.

Till höger har vi henne ljusare, kortare hår, mittbena och dessa slarviga strand lockar – million dollar bux!!!

scarlett

Varför ska ALLA kändisar klippa av sig håret? Ibland blir det till det bättre, men räcker det inte med att typ färga håret mörkt eller något? Scarlett Johansson är också en utav världens vackraste kvinnor men varför ska hon dölja hennes magiska drag? Hon är 30 år gammal, HALLÅ? Till vänster så ser vi att hon har tappat mycket i vikt, sätter ingen kommentar på det men hennes hy ser grå och matt ut. Hårfärgen är okej, den är naturlig men den här rockabilly-luggen på huvudet tycker jag inte passar henne. Scar har alltid varit en sensuell kvinna men vackra kvinnliga drag, håll dig där. Sen, hade hon haft ett ”nude-läppstift” till vänster så hade åldern sjunkit med fem år, just saying.

Till höger har vi henne som vi är vana att se henne. Jag tycker hon passar väldigt bra i hennes slarviga lob, snedbena och den naturliga blonda hårfärgen.  Naturligt sminkad, ser kvinnlig och sensuell ut – dom där runda kinderna har jag alltid älskat på henne. Hon ser ut som vilken 24-25 åring som helst, fast hon egentligen är 30 år.

 

 

 1. Lotta skriver:

  Detta inlägg gillade jag mycket, tack! Själv är jag 52 och älskar att läsa om skönhet, hår och naglar. Vill gärna ha tips hur man kan se yngre ut, både med färger och stil. Så lätt man fastnar i gamla rutiner och frisyrer man hade när man var yngre. Det var ju fint DÅ. Jag vill inte gå omkring och se ut som en tant som försöker se ut som 25 och misslyckas. Det finns säkert mycket man kan tänka på. Visserligen brukar folk säga till mig att jag ser yngre ut än vad jag är (nu skryter jag lite ha ha, ursäkta) men sånt som hårfärg och klippning till olika huvudformer och sådär är bra att få veta! Nu har jag precis hittat till din blogg och inte hunnit gå igenom allt, så jag vet inte hur mycket sånt du skrivit. Men jag ska kolla igenom!
  Jisses, detta blev ett långt babbligt inlägg, ursäkta. Är lite trött nu med. Tack för en bra blogg iallafall!

  1. Hej Lotta!
   Gud vad glad jag blir 🙂 TACK!
   Haha, gud vad underbart att läsa.
   Stor KRAM

 2. Kim skriver:

  Varför ska man se yngre ut till varje pris? Vad är poängen?

  1. Detta inlägg visar jag hur man kan se yngre ut, står ingenting att man måste göra dessa ändringar om man inte vill. Alla får självklart se ut som man vill och det viktigaste är att man känner sig vacker själv.

 3. Det är inte många kvinnor som vill se äldre ut än sin ålder ! Det Elin visade med bilderna var hur hårfärg o frisyr faktiskt påverkar hur gammal man ser ut ! Bra inlägg Elin ! Love you! Jessica / svampen

 4. ErikaJ skriver:

  Precis håller med Malin.

 5. Malin skriver:

  Men alltså, det handlar ju inte om att alla ska sträva efter att se ut som 20, utan hur man gör för att framhäva sitt bästa jag oavsett ålder. Ni som söker saker att gnälla på kanske ska sluta läsa en blogg som handlar om något så ytligt som hur man blir fin i håret.

Comments are closed.

LOADING..