Grått hår – årets trend

FullSizeRender-11

Uppfräschning från igår. 

IMG_5290

Hur snygg är inte denna människa? Gosh!!!

Igår hade jag en underbar dag med min underbara vän och nagelskapare Celina. Vi hade satt av en hel dag på att ta hand om varandra, hur lyxigt? Morgonen började hos Celina där jag fick mina tassar fixade, ni ska få se dom lite senare – jag älskar dom. Sedan köpte vi lunch på Vapiano och gick till salongen jag jobbar på för käk, kaffe och hårfix. Det var ca 8 veckor sedan jag fräschade upp hennes gråa hår (Granny) och det är lite för länge för hennes hårfärg. Den kalla, gråa och underbara färgen går ur väldigt fort tyvärr så man måste vara galen om man väljer denna färg – haha. Men det är den snyggaste hårfärgen jag vet och den passar Celina så bra.

Kom ni ihåg när jag började med Celinas hår? Så som jag har kämpat, krigat efter möjligheter och testat olika blandningar för att få till denna färg. 

IMG_3253

Här har vi mitt mästerverk som jag krigat med, ni kan läsa hela inlägget om mitt jobb första gången med Celinas hår – HÄR och HÄR.

FullSizeRender-9

Igår gjorde jag hennes botten mörkare och längderna mer granit-gråa. Färgen går ur så pass fort så nu kan hon gå lite längre och bli ljusgrå med tiden och fortfarande ha en snygg färg. Klippte en bit och lockade hela håret med GHD – Creative Curl Wand 23-28 mm. Jag ska faktiskt göra en tutorial på mitt hår där jag använder denna storlek och typ av locktång från GHD, den gör magiska lockar och jag älskar den.

Men visst blev det fint? Någon annan som är sugna på denna hårfärg?

 1. Malin skriver:

  Så jäkla proffsigt !! Du är mycket mycket skicklig på ditt yrke , är själv frisör men känner mig verkligen inte som en efter att sett dina skapelser !

 2. Sandra skriver:

  Sjukt snygg vad har du haft för nyans på färgerna du blandat ? Nyfiken

 3. Lilly skriver:

  Hej! När du säger att färgen går ur väldigt fort vad menas? Håller inte färgen efter man har kämpat så länge med att få till den? Tack!

  1. Hej!
   Nej tyvärr, den gråa tonen går ur fort tyvärr. Man måste underhålla tonen hela tiden, kalla toner på blonda porösa hår glider av håret snabbt. Kram Elin

 4. Hej! Jag var till salong och helblekte mitt hår nästan vitt, därefter färgades det kallt silvergrått med mörkare botten = vrålsnyggt!
  Efter en tvätt slog gula toner igenom och färgen var kraftigt urtonat, efter tvätt nr 2 var mitt hår mer rågfärgat blondt.. gick tillbaka o frisören lade i en nyansering till men nu är mitt hår mörkbrunt med svaga inslag av en mörk metallisk grå.. jag hatar det verkligen o förstår ej hur det har gått till. Har han blandat fel?? Hoppas på svar så jag kan vara lite mer noggrann i sökandet på ny och framförallt frisör som har koll på läget.
  Mvh Caroline

 5. Jag är helgrå i utväxten och börjat tröttna på att färga och dölja hela tiden. Skulle vilja färga grått i olika nyanser för att till slut kunna ha bara mitt egna gråa.
  Men ingen frisör jag frågat tycker eller vill.

  Mvh
  En desperat gråhårig

Comments are closed.

LOADING..