Hur applicerar man torrschampo?

DSC_0383

Men HEJ på er!

Jag får rätt mycket frågor om just torrschampo så därför tänkte jag gå igenom lite praktiskt information och lite tips och trix som jag hoppas kan varai till hjälp. Vad tar jag upp i videon då?

– Vad är egentligen torrschampo?
– När ska man applicera torrschamp0?
– Hur mycket och hur ofta ska man applicera torrschampo?
– Olika typer av torrschampo?
– Samt en liten surpice 

labelm
Jättebra torrschampo för brunetter 219 kr (LÄNK)

DSC_0335

Mina budget favoriter från Batiste (LÄNK)

DSC_0311

En underbar DRY CONDITIONER (länk)

 

 1. Hej Elin! Tack för den absolut bästa bloggen! Jag har en fråga; mitt hår är väldigt torrt efter några turer med blondering och typiskt Skandinavien-sprött…. Varje morgon när jag vaknat är håret så trassligt och liksom ”ihop-klibbat” att jag får slita som en idiot för att borsta igenom det. Använder bra produkter, olja, och har köpt en sviiiiin dyr borste…. Använder batist XL-volym torrschampo emellan tvättar men då det blir det ännu värre…. Vad gör jag för fel? Haha! Med vänlig hälsning, Rebecka

 2. Hej Elin! 🙂 vad tycker du om id hair Swedens produkter?

  1. Hej!
   Jag har tyvärr inte testat dom produkterna 🙁 Kram Elin

 3. sabina skriver:

  Hej!
  jag älskar din blogg! Är små barnsmamma men när barnen somnat på kvällen tar jag meb lite egen tid och läser din blogg de har liksom blivit som en kvällsrutin. Underbart! Sluta inte skriva!
  Jag har provat olika torr shampoon nu men
  jag får sådan enorm klåda i hårbotten så jag står inte ut. Och då är de bara 3e dagen efter tvätt. Brukar kunna hålla mig tull var 4-5 dag men med torrshampoo skulle man känna sig fräschare.
  har du något tips eller förslag på ett torrshampoo som passar känslig hårbotten men väldigt tjockt hår. Varför får jag sådan klåda?
  Mvh Sabina

  1. Hej!
   Men gulliga du, TACK – vad roligt att höra. Jag förstår helt vad du menar, jag har samma problem. Apolivas torrschampo är väldigt bra tycker jag, den fungerar för mig. Försök att använda lite mindre och applicera så som jag visar i videon. Lycka till. Stor Kram

 4. A-M skriver:

  Torrschampo måste vara en av de bästa uppfinningarna! tycker håret blir extra fin om jag sover med det en natt.

  1. Eller hur 🙂 håller helt med.

 5. Ellie skriver:

  Hej! Jag plattar/lockar/fönar sällan och undrar vilka basprodukter du skulle tipsa om då? Alltså det man egentligen bara behöver för att håret ska må bra utan större ansträngning. Kan inkluderas att jag har väldigt tjockt och starkt hår som inte är färgat 🙂

  1. Hej! Jag tycker man kommer långt med en leave-in spray/lotion och en olja. Sen schampo, balsam och inpackning använder alla 🙂 Kram Elin

Comments are closed.

LOADING..