Lyxig doft för håret

IMG_1157

Jag har skrivit för att min favoritdoft är från Miss Dior och jag måste tipsa er om en sak som jag blev överlycklig att jag sprang på. Precis innan jag åkte till USA så stod jag på Tax Free på Arlanda och skulle köpa en ny parfym för att min var helt slut. När jag står där och kikar så ser jag en liten flaska där det står ”Hair Mist”, snacka om att jag stod där helt manisk.

Att min favoritparfym finns som ”Hair Mist”, det hade jag ingen aning om. Jag köper oftast aldrig någonting på nätet utan jag älskar att köpa kläder, produkter och smink fysiskt i butik och jag har aldrig sett detta. Har ni?  

IMG_1150

Många hårvådsmärken har kommit ut med dofter för håret och personligen så tycker jag mycket om dom. Dom doftar inte lika mycket och dom går att använda fast man sprutat vanlig parfym på kroppen. Att dofta gott i håret vill nog alla och det är en kill magnet kan jag lova er, oftast när jag går ut så har jag med mig hårparfym istället för vanliga och får oftast höra att mitt hår doftar så gott (ska tilläggas att man behöver inte kramas för att känna det) – haha.

Denna kärlek kostade hela 400 kr och jag tyckte själv att det var rätt saftigt för en hårparfym som inte vårdar (som andra hårparfymer gör). Men som en skönhetsgalning som jag är så var dessa 400 kr helt värt det.

IMG_1153

Här har vi ”Hair Mist” och min vanliga parfym från Miss Dior. Ni finner Hair Mist:en HÄR och vanliga HÄR.

 1. Linn skriver:

  Elin, vad tycker du om Balmain silk parfume? Är den bra? Luktar dem gott?

 2. Blev också inspirerad och köpte 😀 älskar den!

 3. Lustigt hur olika man kan tycka, tycker miss dior är alldeles för söt och sliskig 🙂 men bra tips för de som gillar den.., finns kanske med min favorit också, jadore dior 🙂

 4. Undrar samma som Sofie 🙂

 5. Kattis skriver:

  Elin! Jag älskar dina skönhetsinlägg! Köpte dior nude air när du skrev om den. Så bra den e!!! Mer såna inlägg tack.

  1. Men vad roligt, kan nog tipsa om mer sådant 🙂 älskar skönhet, är dock ingen expert men jag är ärlig – hjälper alltid. VISST är den bra, kul att du också gillar den 🙂

Comments are closed.

LOADING..