Vad är egentligen ett drömhår?

Det är precis den rubriken som jag vill diskutera i detta inlägg. Vad är egentligen ett drömhår? När jag tänker bland mina kunder, erfarenhet och på sociala medier så tänker jag att ett drömhår kan inte vara lika för alla. Kollar jag runt på nätet, frågar runt på just vad vi tycker ett drömhår är så är det det långa, friska, tjocka svallet. Vi strävar hela tiden att nå någonting vi inte har, det är precis lika när det kommer till kroppen – vi vill se ut som alla andra och vi ändrar väldigt mycket på oss själva för att känna sig fina.

Men jag tycker att ett drömhår kan inte vara lika för alla människor? Visst, vi har olika stilar och tankar kring skönhet men även om jag frågar killar, familj, vänner eller när det kommer till en själv så är ett drömhår långt, tjockt och välvårdat svall.

Vad är egentligen ett drömhår för just dig?

bronde

Jag är precis som alla andra, jag anser att ett drömhår är just det jag beskrev (ovan). Men alla människor kan inte vara eniga, jag vill ändå veta om det verkligen är så att det bara finns ett sätt att se på ett drömhår?

bronde2

Men någonstans kan jag som frisör tänka annorlunda. Även fast ett hår är långt, tjockt och välvårdat så är håret ingenting utan en snygg hårfärg eller klippning.

IMG_3439

Lika väl som dom stora förändringarna man gör är för mig en dröm. Se personen bakom håret träda fram och utseendet blir en dröm. Jag vill någonstans ändra synen på drömhåret. Är drömhåret endast en enda sak eller kan ett drömhår se olika ut?

 1. Annie skriver:

  Jag har självlockigt mellanblont tjockt hår men mitt drömhår skulle vara spikrakt brunt långt hår eftersom jag aldrig kommer få det

 2. Roligt ämne! Ett drömhår för mig är ett hår som både är och ser välmående ut, oavsett om det är långt, kort eller något däremellan! Det ska vara blankt och se tjockt ut.
  Jag har även en snabb fråga! Jag har börjat använda ett märke som heter Aussie Aussome som jag har hört mycket gott om. Jag tycker de funkar jättebra men jag undrar om du har hört något, är de bra för håret? Vårdande osv. Skulle vara jättebra om du ville svara på den här frågan. Älskar dig blogg! Kram❤

 3. Hej Elin, vill bara kolla om du kan ge några råd för ett hår på utväxt. Jag har ”alltid” gjort blonda highlights i mitt mörkare blonda hår. Min naturliga hårfärg har alltid varit blandad in med de ljusare färgerna. Under graviditet så blev min naturliga hårfärg mörkare men jag upplever också att håret är tjockare/friskare. I och med detta bestämde jag mig för att låta min naturliga hårfärg få växa fram och det färgade få falla under saxen.

  Mitt hår är jämn långt (ca. 15 cm nedanför nyckelbenet) med lugg. Håret är nu någon typ av helt okej ombre där mitt naturliga mörkare övergår till blont i höjd med örsnibbarna. Men, det blonda börjar se tråkigt ut i färgen (gult) och det är väl i alla fall 1 år kvar tills jag kan klippa bort det. Vad föreslår du att jag kan jag göra med håret medans det är på utväxt och framför allt med de blonda i topparna? Tack på förhand! |Therese
  P.S. Bild nummer 2 i detta inlägg är precis den färg jag skulle vilja ha när mitt ljusa blonda är borta. Så super snyggt!

 4. Fanny skriver:

  Ett drömhår för mig är ett hår som är långt, inte riktigt till midjan men nästan och klippt i olika längder med snygga halvslarviga lockar. Mitt drömhår ser friskt ut, är lätt att styla och är lagom tjockt! / Ha en härlig semester 🙂

 5. Majsan skriver:

  Mitt drömhår som jag visserligen haft är friskt, glänsande mörkbrunt hår ner till svanskotan. Tyvärr når jag aldrig den längden då mitt hår ”äter upp” sig självt när jag börjar närma mig den längden. Klipper regelbundet, bra hårvård, naturliga oljor, tar hand om det som en skör duk men inget funkar…I flera år har jag kämpat och har gett upp nu. Nu använder jag schampo o balsam avokado & Shea butter från respons och så fönar jag det o sliter på det. Har hår till under Bh bandet så det får räcka 🙁 Har skrivit till dig flera ggr utan nå svar förstår att du har fullt upp. Kram

Comments are closed.

LOADING..