TBT – Så gör du det perfekta hårsvallet

HÅR1
HÅR2
HÅR3
HÅR4
HÅR5
HÅR6

IMG_0043

Dessa produkter har jag använt

  • Kevin Murphy – Anti-Gravity Spray  (appliceras i torrt hår som finish)
  • Redken Root Lift – för volym från hårfötterna (appliceras i blött hår, i hårrötterna)
  • Kevin Murphy Anti Gravity föningslotion (appliceras i blött hår, hela håret)
  • Vård och glans – Då passar Kevin Murphys Shimmer Shine bäst (appliceras i blött och torrt)
  1. Johanna skriver:

    Hej! Älskar färgen, vad heter den?

  2. Anna skriver:

    Hej jag har ett problem som jag blir galen på, mitt hår blir nämligen fett så fort jag stylar det eller använder produkter. Använder shampoo, balsam och inpackning från redken och försöker låta mitt hår vara så mycket som möjligt då jag vill spara ut längden. Men de få gånger jag väljer att platta/locka det och använder värmeskydd, hårspray eller volymgivande produkter så blir håret fett på direkten.. Finns det något jag kan göra för att förhindra det? Har blivit mycket mer medveten om hur jag ska sköta mitt hår tack vare din blogg, så tack för din inspiration och guldvärda tips! 🙂

Comments are closed.

LOADING..