Hårfärg efter 9 månader

nicole

Jag har en hängiven kund, min älskade vän Nicole. Innan hon flyttade till USA så klippte jag av hennes hår rejält och färgade en Ombre just för att hon inte ville bry sig om håret alls under ett år. Men nu när jag bestämde mig för att åka hit så det minsta jag kunde göra är att renovera hennes hår.

Hon badar väldigt mycket i poolen så hennes toppar har blivit gröna och solen har även gjort hennes hår orange/gult. Så jag valde att klippa av ca 8 cm och slinga hennes hår i olika blonda nyanser. Slingade tunna, fina slingor och vissa balayage partier. Det är väldigt svårt att bleka eller färga bort grönt hår så det är bara att klippa av håret. Nyanserade hela håret i en kall beige ton.

Visst blev det fint? Skulle ni kunna vänta i 9 månader för att få håret fixat?

nicole2

 1. Jihan skriver:

  Hej
  Jag satte fet i min ansikte men jag är inte så nöjed har blivit för tjock jag vill bli smal
  Vad ska jag göra hjälp
  Tack

 2. Emelie skriver:

  Då förstår jag! Tack för svar

 3. Yvonne skriver:

  Hej Elin!
  Duktiga du!!! Himla fint som vanligt!
  Har du tips på hur du tycker jag ska bleka/ färga mitt hår som jag alltför ofta tycker får så många olika skiftningar (syns extra tydligt vid uppsättningar). Tycker min lite mörkare bottenfärg och tyvärr mina vita/ gråa hårstrån syns alltför fort efter frisöbesök. Är ute efter en mer jämn färg och som håller länge. Omöjligt uppdrag?!
  Mvh Yvonne

 4. Hanna skriver:

  Jättefint resultat! Men känner du någon som har salong där eller hur gjorde du? 🙂

  1. Hej Hanna! Tack snälla 🙂 Nej, jag visste precis vad jag skulle göra på Nicole så jag tog med mig hela frisörlådan från Sverige. Kram Elin

 5. Caro skriver:

  Min kompis vars mamma är frisör brukar ta en ketchupinpackning (rött pigment neutraliserar grönt) när hennes hår blir grönt. Det funkar.

  1. Jag har hört det också, jag skulle aldrig lägga ketchup i håret dock.

Comments are closed.

LOADING..