Nu är hon fulländad

IMG_0801

Här har vi henne – Annica Englund. Nu har hon äntligen fått sitt nya svall!

På både min och Annicas blogg/Instagram har det varit blandade kommentarer om ni tyckte bäst om det korta eller det långa håret på Annica. Jag ska vara helt ärlig och säga – JAG VET INTE ENS SJÄLV. Jag tror jag endast älskar att göra förändringar, jag är splittrad ska jag säga. Hon passar så otroligt bra i det korta men jag känner igen mig för det var samma sak när jag tog ut mitt löshår. Det är en viss känsla att få detta svall på tre timmar och valmöjligheterna blir oändliga.

IMG_0789

IMG_0820
IMG_0786

Här har vi Annicas korta hår (: Vad tycker ni? Kort eller Långt hår?

IMG_0694

annicaenglund

 1. Frida skriver:

  Hej!
  Chansar och hoppas att du svarar här!
  Hur får man som privatperson får tag i glorious löshår i Sverige/Stockholm? Känns som en djungel och alla har självklart den bästa kvalitén.. Vart skulle du rekommendera att köpa ifrån?

  Ha en toppendag!

  Mvh Frida

  1. Hej Frida!
   Tyvärr så måste man vara frisör för att beställa Glorious löshår. Man måste vara utbildat för att kunna beställa och sätta i, det är en säkerhet märket har. Ja det förstår jag, men jag skulle rådgöra med din frisör vilket löshår som passar dig bäst – oavsett om du ska köpa clips.
   Kram Elin

 2. ida skriver:

  Hon skrev inte ens att det såg fake ut- hon skrev att man ser att det är löshår, vilket det ju är?

 3. ErikaJ skriver:

  Man får tycka vad man vill men jag hade nog också blivit sur om nån sa till mig ”varför har du gjort si eller så? Det var inte direkt en fråga utan mer ett påstående att Elin gjort på ett sätt (som dessutom inte stämde).
  Sen tycker jag dock att man kan skriva vad man tycker på ett konstruktivt sätt men är man inte frisör själv kanske man inte Heller har superkoll på hur man gör vissa saker.

 4. Anna skriver:

  ser du inte det kritiska i det inlägget är du totalt handikappad?!
  Hon skriver ju typ att hon har gjort ett dåligt jobb med löshåret?!
  Haha. Jag har inte sett någon göra så fint jobb som Elin !

  Tack för bästa bloggen!

 5. maria skriver:

  Håller med vad elin tog i det var inte trevligt o helt onödigt.

Comments are closed.

LOADING..