Underbar sommarserie

DSC_0347

Åh, jag måste tipsa om denna serie från Marc Anthony – Hydrating Coconut Oil. Jag fick ett superlyxigt bud för några veckor sedan (se Instagram @Styleelin) Jag har oftast svårt för kokos men jag har ändrat mig helt på den fronten när jag testade dessa i håret. Detta är alltså en djuprengörande serie som ger näring till hår och hårbotten. Den ska även reparera skadat och torrt hår. Det som jag gillar är att dessa innehåller kokosolja och sheasmör som ger en enorm återfuktning. Dom innehåller även Biotin som tränger in på djupet och stärker håret inifrån.

Jag känner sommarfeeling, lycka och mjukhet när jag använder dessa produkter. Schampot är drygt, balsamet gör håret mjukt och lent. Sen det bästa, doften.

Ett hett tips att använda i sommar, längtar tills nästa tvätt.

Mer info finner ni HÄR (250ml 129kr) och jag hoppas produkterna kommer in på Lyko.se som andra produkterna från samma serie.

 1. Lovisa skriver:

  Hej! På solsemester, bör man använda den här eller tex davines after sun serie som du tipsa om tidigare :)?

  1. Hej!
   I Sverige: Denna
   Utomlands: Davines Sun
   Kram Elin

 2. Maria skriver:

  Hej, undrar hur du o Celina gör, ”byter” ni tjänster eller betalar ni varandra?

  1. Hej Maria! Nej, vi betalar för varandras tjänster 🙂

 3. Annie skriver:

  Hej! Jag har självfall och i och med det väldigt torrt hår. Läste ditt inlägg om Redken Curvaceous serien och blev sugen på att köpa den. Min fråga är då, borde jag köpa inpacknigen i samma serie eller borde jag köpa Davines Minu inpackningen som du tyckte var den bästa inpackningen du använd? Tacksam för svar!:)

  1. Hej Annie! Jag tycker du kan köra helt på Redken – Curvaceous 🙂

 4. Lisa skriver:

  Bevarar den hårfärgen?
  Har du några tips på superbra proteininpackningar? Mitt hår har blivit så slitet av färgningar. Det är inte topparna, utan mitten av håret som ser och känns väldigt skadat. Behöver dina bra tips!

  1. Jag älskar hela serien från Redken Extreme, kika särskilt in dom helt nya produkterna i den serien. Olja kan du köra på Kevin Murphy – Young Again på områdena som håret är mest skadat. Lycka till 🙂

 5. Synd att jag inte hinner få hem den till innan semestern men åå vad jag måste prova!! Älskar cocos. 😀 Tack för tipset.

  1. Ja, alltså gillar man kokos så är detta är dröm 🙂

Comments are closed.

LOADING..