Fördelar med Ombre

Ni som har hängt med ett tag vet att min signaturfärg är Ombre. Jag har färgat dessa några år nu och många undrar nog om jag inte tröttnar på dessa färgningar? – Nej det gör jag faktiskt inte. Jag har byggt upp min kundkrets på att ge kunderna hållbara, färgberikade och trendiga hårfärger. Det är mycket ombre-teknikens förtjänst. Så jag tänkte ge er några fördelar med att färga en hårfärg i en Ombre-teknik:

 

ombre

1. Första fördelen tycker jag att en Ombre-tenik kan utföras på vilket hår som helst. Oavsett om du är mörk, röd, blond eller svarthårig.

2. Redan färgade hår så som blondiner behöver få in lite färg och glans i deras blonderade hår ska glänsa lite extra.

3. Om du är trött på att färga utväxten varannan månad men resterande hårfärg är fabulös så kan Ombre rädda ditt liv rätt mycket.

4. Du kan vänta mellan 3-5 månader att färga håret

5. Du kommer ifrån ”facket” att ”jag måste gå till frisören” och komma till ”åh, äntligen ska jag få fixa hååååååret (:”

6. Du kan ändra väldigt mycket men nästa gång kan du slinga över Ombren och du känner att du är trött på den.

7. Du kan bli väldigt naturlig med en Ombre. För dig som inte vill se så färgad ut men håret ändå inte vill se ut som en grå mus.

8. Det är mer ekonomiskt.

9. Du får så många valmöjligheter när det kommer till nyanser och mörkhetslägen. Softombre, skarp ombre eller naturlig ombre.

10. Man kan forma ansiktet med hårfärg. Ombre är mörkare botten, mörkare mot ansiktet och det gör att det är roligare att sminka sig t.ex, ögon och ansiktsdrag poppar fram på ett helt annat sätt.

|| Någon som vill överväga att konvertera till en Ombre-färgning eller ni kanske redan har? ||

Här ser ni en film på en skarpare Blond Ombre från förra veckan. Glöm inte att klicka i bästa kvalitén (HD) (:

 1. Hej Elin
  Jag trillade in på din sida av en slump, nör jag satt och kollade på ombre hår.
  Jag skulle så gärna vilja göra något coolt med mitt hår men jag vet inte vart ma ska vändasig – så hittade jag dig. 🙂
  Tar du emot nya kunder?
  //Weronica

 2. Hej,
  Ja det är ju det konstiga.. innan jag gick till den här frisören hade jag låtit håret vara helt obehandlat i flera år och hade enligt frisörer jag klippt mig hos innan väldigt bra hårkvalitet. Det var bara mitt hår och jag har väldigt tjockt hår. Det var ingen extrem blekning. Min naturliga färg är mörkt ljusblond så det skulle bara vara slingor till sommaren för att få lite ljust i.

 3. Låter som att din frisör gjort en felbedömning och blekt ditt hår fast det inte skulle klara den behandlingen.. Håret du beskriver är ett sönderbehandlat hår, tyvärr. Som Elin tidigare skrivit så är olaplex ingen magisk grej som gör att håret går att blekas hur mycket som helst, antagligen var ditt hår för skört redan innan och pallade inte blekningen 🙁

 4. Erika skriver:

  Färgade ombre hos dig i vintras, mitt livs bästa beslut nog! Är fortfarande så nöjd! Tycker det ser så naturligt ut, I love it! Dock är det väll dags att besöka frisören igen nu, finns det någon möjlighet att boka tid hos dig igen? Vågar knappt gå till en annan frisör då jag är rädd att bli missnöjd, så jag hållet tummarna för att du släpper några tider snart!
  Kram! 🙂

  1. Hej Erika!
   Men gud vad glad jag blir, kul. Men om du har varit hos mig innan så räknas du som befintlig kund så maila min assistent Josefin på style.byelin@hotmail.com så ska du finnas i mitt register så bokar du in en tid hos mig via henne. Kram Elin

 5. Hej Elin,
  Grattis till en toppenblogg!
  Ombre i all ära 🙂 men det fungerar ju inte när man har en del gráa hár, eller? Jag har fátt en hel del och de máste ju färgas ofta för att inte synas.
  Kramar

Comments are closed.

LOADING..