Skonsamt torrschampo

IMG_0012-2

Det är många som skriver till mig och berättar att dom har blivit mer och mer känsliga mot stylingprodukter. Jag har tidigare tipsat om ECO-vänliga produkter eller produkter som är parfymfria men denna gång har jag testat två produkter från Apoliva som jag tror kommer passa den mer känsliga.

|| Apoliva Hair&Care Styling Powder 69 kr || (länk)

Jag tycker att dessa två torrschampon var jättebra, dom ger volym och stadga samtidigt som dom tar bort den feta hårbotten. Parfymfria och till ett väldigt bra pris, hett tips.

 1. J skriver:

  så olika det kan vara! jag tycker inte alls de funkar som torrschampo till mitt hår. det funkar snarare som ett stylingpuder som kan ge struktur i ett annars tunt/fint hår. det känns lite som sand i hårbotten och hpret lägger sig tungt och platt… jag saknar den där rena, lätta känslan som kisby och batiste ger mig.

 2. Emma skriver:

  Dessa produkter från Apoliva är verkligen bra! Fungerar perfekt som torrschampo men ger inte den sträva känslan i håret som många andra torrschampon gör. Och priset som sagt – ingenting!

 3. Julia skriver:

  Hej!

  Jag undrar vad ni har för utbildning inom håravfall.
  Om man tappar mycket (upplever att man får vikar och glest mellan stråna) pga stress, kan håret återhämta sig och komma igen?
  Vad kan man göra själv?
  Bör man söka hjälp hos läkare eller frisör?
  Tacksam för råd!
  /Smått förtvivlad

 4. freja skriver:

  Hej Elin! Såg att du tipsade om dina favorit-inpackningar i ett inlägg för ett tag sedan. Jag antar att dessa är de som funkar bäst på dig? Det känns i alla fall som jag är i en djungel bland alla inpackningar. Mitt hår är väldigt tjockt, har ganska mycket självfall och är frissigt. Är Davines/Minu fortfarande den bästa tror du? Skulle vara till så stor hjälp om du ville svara!

 5. Sara skriver:

  Använder du hairfinity? Isåfall har du upptäckt några biverkningar?

Comments are closed.

LOADING..