En vårdande spray som gör allt

IMG_0017

Jag har under tre veckor blivit förälskad i denna multifunktionella leave-in produkt:

|| Pureology Colour Fanatic Multi-Tasking Hair Beautifier ||

Detta mina vännner är en multifunktionell hår-primer som gör underverk på våra färgbehandlade hår. Jag har börjat jobba med Pureology mycket mer nu på nya salongen och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR varenda produkt hittills jag har prövat. Colour Fanatic har 21 essentiella fördelar i ett och innehåller alltså alla tänkbara bra ämnen som ett hår behöver som t.ex:

 • Värmeskydd
 • 100% veganska ingredienser
 • Minskar fizz
 • Stärker upp och skyddar skadat hår
 • Perfekt för frisören att spraya kundens hår innan klippning
 • Ger en härlig blow-dry effekt
 • Utredande i vått hår
 • Leave-in balsam
 • Bibehåller hårfärgen

Det var bara några fördelar denna leave-in spray kommer hjälpa dig med. Jag märker att håret blir så glansigt och formbart när jag fönar med den och jag brukar endast lägga några extra droppar argan-olja i topparna för att ge håret lite mer fukt. Så för er med färgbehandlat hår eller hår som behöver lite nytt liv efter tvätt så rekommenderar jag verkligen denna produkt. Släng allt ni använt tidigare och klicka hem denna, magi säger jag bara.

Du kan välja två olika storlekar, 200 ml för 260 kr och 400ml för 480 kr (länk).

IMG_0020

 1. Kan tillägga att jag har färgat, vågigt och väldigt torrt och frissigt hår.

 2. Hej! Tycker du jag ska köra på denna eller Redken’s 25 benefits one united? Och jag har tänkt köpa Maria Nila’s värmeskyddande creme, behöver jag inte det med denna/redkens?
  Tacksam för svar, kram!!

  1. Hej Kajsa!
   Denna samt den du nämner från Redken är samma sak bara det att den från Pureology är 100% vegansk. Du behöver inget extra värmeskydd när du använder denna 🙂 kram Elin

 3. Hej ! Det var längesen du skrev om denna, men jag undrar ifall den skyddar mot plattång också? Snälla svara om du har tid!

  1. Jajjemen, alla värmeverktyg!

 4. Marie skriver:

  Jag har just bytt till pureology perfect 4 platinum (schampo, balsam och inpackning) efter ditt inlägg om just den serien och jag gillar det verkligen!! 🙂 jag är en sån som oftast vill ha alla produkter från samma märke och har sett att pureology även har en hårolja, men min fråga är vad du tycker om den, är den värd att testa? 😀 idag använder jag Kevin murphys Young again olja men är sugen på att prova pureologys nu 🙂

 5. Karin skriver:

  Har du testat silvershampoo?

  1. Du kan söka på silverschampo i sökfältet på bloggen så kommer massor med tips upp 🙂

Comments are closed.

LOADING..