Så lär du dig att volymföna håret själv

Nu är det dags för ”Hårstyling med Elin igen”. Denna vecka ska jag lära Johanna att volymföna håret själv. Jag vet att det är kämpigt och det krävs mycket träning och ömma hårbottnar men när man väl får till knepet så kommer ni aldrig vilja ta fram en platt/locktång igen.

Många säger att ”jag kan inte”, ”det är omöjligt” eller ”det är för svårt”. Men det är precis som allt annat som är nytt och vill lära sig. Tänk om barnen sa samma sak när dom ska lära sig gå, hur skulle världen se ut då? (:

Träna, träna och träna. Jag tycker Johanna gjorde ett väldigt bra jobb för att vara första gången, hon kommer kunna detta som på räls om ett tag.

Hoppas ni gillar videon och skriv gärna om ni har lyckats fått in snitsen hemma efter ett tag <3

 1. Åh jag har exakt det där fallet på håret som hon hade naturligt, och det är SÅ svårt att föna med borste utan att det blir en stor kaluffs av det hela… Speciellt luggen då den ser exakt ut som hennes gjorde innan, haha. Men jag ska öva!

 2. Så bra video, nu jäklar ska jag bli vårsnygg!
  Jag undrar också om du har tips på bra rundborstar… 🙂

  1. Tack snälla 🙂 Det kommer att komma ett inlägg och rundborstar snart, håll utkik 🙂

 3. Jossan skriver:

  Vad är det för rundborste som används i videon?:)

 4. J skriver:

  Det blir SÅ fint! Mitt stora problem är att jag inte kan hålla i fönen och borsten samtidigt, speciellt inte på vänster sida. Känner mig som ett riktigt tard :’)

 5. Åh, vilken bra video! Hade typ bättre snitts tidigare, men nu har jag blivit lat (eller har väl mindre tid). Men nu ska jag satsa. Det håller sig ju snyggt längre, så är en investering 🙂

  1. Tack så hemskt mycket 🙂 Det tycker jag du gör rätt i, kämpa och kämpa. Kram Elin

Comments are closed.

LOADING..