Nu åkte håret av?

IMG_1582

 

Ja precis, ni läste rätt. Vår egna Kim Kardashian har klippt av sig håret, snyggt eller inte? Jag började fundera lite över varför hon gjorde det och jag tror att det handlar om att alla mode-jättar (profiler) klipper av sig håret och att Kim vill gå ifrån skandal-dokusåpa kändis till modeprofil. Att Kim är fruktansvärt snygg är ingen nyhet men någonstans har jag älskat hennes långa svall, det är HON. Jag gillar att Kim är mycket utav allt, därför tycker jag att hon inte riktigt passar i en ”vanlig lob”.

IMG_1597

Här har vi ”The Powercouple” på Grammys 2015

Vad tycker ni? Jag röstar för stort svall, denna frisyr gör henne inte rättvisa! Bilden under här tycker jag är Kim’s snyggaste look.

kim

 1. Sofia skriver:

  Tror inte hon har ”klippt” av det..det är nog hårfölängningen hon tagit ur…

 2. maria skriver:

  Hej jag gillar det långa om j går t frisör o vill ha samma slingor
  som kim vad ska j d nämna för färger till frisören mvh maria.

 3. ErikaJ skriver:

  Precis kändisarna är så fega för de klipper sig kort för att chocka lite. Men sen några veckor senare har de långt igen.

 4. Pima skriver:

  Nej gillar verkligen det korta mer!!! Hon passar verkligen i det, och gillar nog det mörka bäst! 😀

 5. Cecilia skriver:

  TACK! Jag håller helt med. Passar henne inte alls, det va bättre förr! 😉

Comments are closed.

LOADING..