VIDEO | Så blir du av med ”sov-virveln”

Det mest irriterande jag vet på morgonen är när man har fixat håret så fint, håret är inte fett och lockarna är lika fina som igår, MEN det där j*vla sov-virveln. Det drar mig till vansinne efter tre dagar ungefär, så därför tänkte jag visa er hur man får bort den med enkla medel. Oftast väljer man att tupera håret därbak men det kommer inte hålla, virveln är så pass stark och man måste lösa upp och ändra bindningarna i håret och det måste göras med vatten och värme.

Ni behöver: 

– Vatten
-Förtjockningsspray (länk)
– Fön (länk)
-Rundborste (länk)
-Volymspray (länk)
– Locktång (valfritt) (länk)

IMG_0009-3

 

Genom att göra denna enkla åtgärd så slipper man tvätta om håret när ändå hela frisyren är snygg och resultatet av det är ett mer välvårdat hår. Istället för att locka min lugg som jag gjorde kan man också volymföna frampartiet, gör samma sak fast fram för att få ett mer fylligt framparti. Hur man volymfönar håret har jag visat i en video HÄR.

 1. Anna skriver:

  Hej Elin!

  Tack för en grym blogg, snabb fråga bara:
  Som fattig student vill jag gärna dra ut på tiden mellan mina klippningar men ändå inte ha slitna toppar. Av denna anledning vill jag investera i en bra sax. Har hört att en slö sax kan skada håret men samtidigt har jag inte råd att lägga tusenlappar på en sax som ska användas varannan vecka på enstaka slitna strån. Tips?

  TACK PÅ FÖRHAND!

 2. Maria skriver:

  Hej!
  Kan du tipsa mig om något bra schampo och balsam. Mitt hår är tjockt, torrt och halvlockigt men jag har fet hårbotten. Vet liksom inte hur jag ska hantera det. Har testat att låta det självtorka och att föna det men tycker aldrig att det känns riktigt fräscht. Har använt mig av redken av alla dess färger.
  Tack för en superbra blogg!

 3. Lovisa skriver:

  Hej! Vad tycker du om dermorganics produkter? Har du testat dom?
  Ha en fin dag!! Kram

 4. Felicia skriver:

  Fantastiska Elin, vilken inspirerande person du är!
  Tänkte kolla med dig om du hört talas om Kevin Murphys ”Smoothing Brush”?

 5. Lovisa skriver:

  Hej Elin! Skulle bli så glad ifall du kunde svara på min fråga. I sommar tar jag studenten och har tänkt att locka mitt hår i hollywood stil. Jag har förstått det som att hårmousse är nyckeln till att lockarna ska hålla. Idag tar jag bara massa hårspray men lockarna håller en-två timmar….

  Så, vill du tipsa mig om dem bästa hårmoussen? 🙂 vad ska man leta efter?
  eller vad är knepet till att lockarna håller så länge?

Comments are closed.

LOADING..