Hur gick det med trådningen?

Ja, jag har fått lite frågor om min trådning utav mitt ansikte som jag gjorde förra veckan så jag tänkte att jag skulle svara på det. Jag trådade då alltså hela ansiktet, jag brukar tråda endast ögonbrynen vilket alltid blivit magiskt så jag tänkte ta bort alla fjun denna gång. Ni kan läsa mer HÄR.

1. Gjorde det ont?
JA, JA och JA. Det gjorde ont som F*N. Vissa delar utav ansiktet är känsligare och där det är mer hår, så där gjorde det ont. Men det är lite som att noppa ögonbrynen, dom första dragen gör nedrans ont men sen går det bra. Hilda är också grymt duktig, snabb och noggrann så det var ingen fara.

2. Vad kostar det?
– Det är olika på olika salonger och om man tar hela ansiktet eller vissa delar. Men för hela ansiktet kostar det mellan 1500-2000kr.

3. Hur känns huden direkt efteråt?
– Huden blir len som en babyrumpa, ännu lenare. Liten rodnad, beror nog på hur känslig man är. Jag kände nog att huden kändes lite ”kletig” efteråt, konstig känsla men skön ändå. Kunde nog känna att jag gjorde ett ansiktslyft om jag inte missminner mig, perfekt tänkte jag.

4. Resultat?

– JA, som många utav er trodde så fick jag lite mer besvär än vad jag trodde. Lika så alla jag pratat med skrek RAKT UT när jag sa att jag trådade hela ansiktet, varför är alla så upprörda tänkte jag?

Till en början, efter några dagar så kände jag att det var fantastiskt. Sminket satt som en smäck, huden lyste och inga problem. Men efter 4-5 dagar så flammade HELA min panna upp till ett minfält utav finnar, bölder och ”inåt-finnar” som gör ont. Jag sminkar mig varje dag eftersom jag jobbar så jag kunde ändå tänka mig att huden skulle täppas igen men det är verkligen jättejobbigt. Jag har en perfekt hy annars, har aldrig finnar och är så tacksam över att fått denna hy. Nu kan jag vekligen förstå hur människor med acne lider, all kärlek till er. 

Jag tvättar av mig sminket varje kväll när jag kom hem, har prövat alla huskurer, krämer och rengöringsmedel för att hålla finnarna rena och återfuktade men ingenting hjälper. Det ser fortfarande inte bra ut och jag hade en hudterapept som kund igår och hon sa till mig att verkligen inte pilla och att hålla rent, hon trodde nog att jag får stå ut minst en vecka till – buhu. 

Men jag kan ändå säga som såhär att jag kan acceptera och stå ut med dessa finnar och bölder lite till för att jag har inte sett till ett ända hårstrå, huden är fortfarande baby-len och för övrigt så lyser verkligen min hy. Jag älskar att inte ha massor med småhår i ansiktet och jag känner mig på något sätt ren, fräsch och foundationen/smink har aldrig suttit bättre.

Så avslutningsvis så ångrar jag verkligen inte min trådning, kommer ändå fortsätta att göra detta igen men det är ändå jättejobbigt med dessa finnar i ansiktet. Men jag tror att det är värt det (:

IMG_0073

 1. mia skriver:

  Trådar mitt ansikte själv, har lärt det i Gambia, kvinnor är oerhört påhittiga där.

 2. H skriver:

  Hej! Hittade ditt inlägg när jag sökte om trådning. Testa lägg på babypuder där du har trådat och låt det vara kvar ett tag tills huden inte känns irriterad. Brukar räcka med 15-25 min. Detta gjälper mot rodnader och finnar!! Ha det bäst! 🙂

 3. Emelie skriver:

  trådade överläppen, hakan och runt om kring i fredags och idag vaknade jag upp med säkert 30-40 små finnar! fick självklart panik.. kom verkligen inte på vad de var för har inte ätit något konstigt eller testat någon ny produkt… Men nu förstår jag att de måste vara trådningen, speciellt eftersom alla finnar hamnade precis där jag trådar.

  1. Hej!
   Ja precis, jag hade samma sak. PILLA INTE, det är egentligen inte finnar så pilla inte så kommer det lägga sig om 2-3 dagar. Försök att gå utan smink 🙂 Kram Elin

 4. Maria skriver:

  2000kr!! jag är ledsen vännen men du har blivit grundlurad! de spelar ingen roll hur specialiserad denna salong är eller vilken typ av tråd de använder, det där är råneri! åk in till förorten istället, betala 100-200kr, tro mig de vet vad de gör!

 5. Pat skriver:

  Hej! Undrar vart salongen du jobbar på ligger? Är intresserad av att färga hos dig! Duktig som du är!!!

  1. Hej!
   Tack snälla du 🙂
   Tyvärr så tar jag ej emot nya kunder.
   Kram Elin

Comments are closed.

LOADING..