Det är dags, vad hände egentligen?

IMG_0896

 

Åh, nu är det dags – JAG SKA FÅ JOBBA. Jag är så himla exalterad, ni anar inte. Jag har varit sjukskriven nästan tre veckor nu och det är många utav er som frågat vad vad som har hänt, tänkte besvara det nu. Jag jobbar väldigt hårt, jag har gjort det konstant i ett års tid. Jag har alltid jobbat hårt men när livet är så roligt och när man är egen företagare så försöker man göra allt och lite till.

Jag jobbar på salongen med kunder 6 dagar i veckan, 12-14 timmar per dag. Jag måste sköta bloggen 24/7, bokningar, möten, event och mailen. Jag sköter min kropp horribelt dåligt, jag äter väldigt oregelbundet, tränar väldigt sällan för att jag inte har tid. Jag sover i snitt 3-4 timmar per natt, jobbar med bloggen mest på nätterna samt har jag väldens underbaraste pojkvän, hund och vänner som jag vill umgås med. Till slut går det bara inte, så på måndagen den 15 december började jag få yrsel, domningar i kroppen samt illamående när jag stod med kunder. På eftermiddagen när jag står och fönar min kund så blir allt svart, jag ramlar ihop, svimmar med fönen i handen och vaknar upp med kunder och underbara kollegor över mig.

Jag hyperventilerande, fick röda märken på kroppen, blodsprängda ögon och fick ingen luft. Jag vill ALDRIG vara med om det igen, aldrig – jag blir livrädd att ens tänka tanken. Jag blev hämtad utav min pojkvän, sov och kräktes i 24timmar. Svimmade igen och kräktes blod, då åkte vi in akut till sjukhuset. 

Det som hade hänt var att kroppen orkade inte med längre, den ville trycka på OFF knappen och be mig dra åt helvete helt enkelt. Utmattad, lätt utbränd och skulle jag inte ta tag i detta nu så vågar jag inte tänka mig hur det skulle bli. Det var bara sjukskriven direkt, åkte hem till Gävle, detoxa mig från Stockholm och få lugn och ro. Där har jag nu varit, med min underbara familj tills nyss – nu är jag hemma i Stockholm igen.

Jag längtar SÅ MYCKET efter att få jobba, allt som ska hända detta år och jag ska äntligen få färga hår igen. Jag har fått upp kärleken igen till min älskade blogg och er, ni som läser denna blogg – det är så kul igen. Jag ska börja lugnt, jobba halvdagar nu och lyssna mer på kroppen. Jag vill komma igång med träningen igen, äta bättre och helt enkelt tänka mer på kroppen/hälsan. Även om livet är så fruktansvärt roligt så vill jag kunna hänga med, njuta utav mina framgångar och lära mig att slappna av bättre.

Nu tar vi hand om varandra och har kul. Som sagt så kommer jag även åka till Thailand om 1,5 månad i 2 veckor med min pojkvän. Ser fram emot det så mycket, åh – nu kör vi <3

 1. Malin skriver:

  Ta hand om dig fina Elin <3 Vår hälsa är det viktigaste! Drömmer om att få mitt hår fixat av magiska dig en vacker dag 🙂 Kramar Malin

 2. Fina fina fina du! Vad läskigt att det hann gå så långt men nu fick du ju svart på vitt att du måste ta hand om dig bättre, det blir ju effektivt ändå 😉 Vad skönt att du mår bättre, hälsan kommer FÖRST alltid. Massa styrka och värme till dig och skulle det vara nåt, att du inte pallar nästa gång vi har inbokat t ex var inte rädd att höra av dig så bokar vi om <3. Kramar Nathalie

 3. Agnes skriver:

  Usch, men vad skönt att du mår bättre och att du fick komma till en plats med lugn och ro.

 4. Ta hand om dig, hälsan går före ALLT och vi läsare och kunder finns kvar, du gör ett fantastiskt jobb! Styrkekramar/Alexandra

 5. Nina skriver:

  Skönt att höra att du mår bättre Elin, lät riktigt läskigt det där.
  Det är otroligt viktigt att lyssna på kroppen, ta hand om dig, ät det du vill och träna när det finns ork. Du är en grym frisör, jag och många med mig vill ju att du ska hålla länge! 🙂

Comments are closed.

LOADING..