GHD Curve – Klicka hem?

Kom ni ihåg i höstas när GHD Curve kom till Sverige?! Ingen har kunnat missa denna nyhet och ingen är gladare än jag för denna locktång är min bästa vän, den är med mig jämt och kärleken till tången är helt makalös.

Men den laserades i Sverige i oktober och varit slutsåld på varje salong, men nu vill jag informera er om att alla GHD Curve finns att köpa på internet HÄR. Jag hade önskat att alla kunde köpa denna locktång hem, ni kommer inte ångra er.

IMG_0004-2

Här har ni en video där jag visar hur jag lockar håret med min GHD Curve 32 mm (länk) samt hur ni får lockarna att hålla på bästa sätt.

 1. Sandra skriver:

  Jag funderar på att köpa en ghd Curve Creative Curl Wand då jag tycker den verkar sjukt bra. Kul att se att andra också är nöjda med sina från ghd så man inte kastar ut pengar i onödan på en annars rätt dyr locktång.

  1. Det gör du rätt i 🙂 En GHD Curve locktång är en investering och den är riktigt bra. Kram Elin

 2. Hej!
  Blir inspirerad av dina tips och små filmer, så nu klickade jag hem Ghd-locktång! Har en plattång av samma märke sen flera år tillbaka och är super nöjd, tycker ändå att det är svårt att få till stora feta hållbara lockar, så nu ska här lockas på både mig och dottern! Ha det gott!

 3. Tack for en bra blogg! Fick denna i julklapp da jag onskat mig den efter att ha sett just denna video. Vart kan man kopa en san dar handske?
  kram

  1. Nej, men vad kul 🙂 Grattis, du har fått världens bästa tång. Kolla på nätet, man får med en värmehandske när man köper vissa tänger. Jag vet att på Ebay kan man köpa ALLT. Kram

 4. Anette skriver:

  Hej! Tack för en mycket inspirerande blogg! Jag har den tången du använder i videon och följde dina råd till punkt och pricka inför nyårskvällen, men precis som vanligt blev mitt hår mer eller mindre spikrakt efter ca en timme. Jag har ett rakt avklippt hår med många men fina hårstrån. Har du ytterligare några tips för att få lockarna att hålla? Finns det någon hårspray att använda eller någon slags läggningsvätska? Undrar även om du tror att det skulle hjälpa om jag klipper upp mitt hår något och gör det ”lättare”? Skulle bli otroligt tacksam för ett svar! Kram från en ny följare 🙂

 5. Hej!
  Jag är otroligt sugen på att köpa en av dessa tänger, men lite osäker på vilken jag skall köpa. Jag gör vanligtvis vågor/lockar med en GHD plattång som jag sedan borstar ut så de blir fylligt fina vågor. Men jag skulle vilja göra fina lockar och vill då som sagt köpa en av dessa tänger, vilken skulle du rekommendera för att göra lockar, gärna lockar som börjar redan från hjässan.

  Tack för en superbra blogg, har hämtat så mycket bra inspiration från din blogg samt testat många bra produkter efter du tipsat om dem!
  /Veronica

Comments are closed.

LOADING..