1. Årsresumé – Årets klipp

Under 2014 så finns den en sak som har präglat oss mest, det är klippningarna. Både superstjärnorna i Hollywood samt mina finaste kunder har valt att klippa av sig håret. När jag gick igenom mina arbeten eller runt om på internet så kom jag fram till att klippet är årets största snackis och fler och fler lägger löshåret på hyllan och väljer att framhäva mer kvinnlighet och sexighet genom en kortare frisyr.

Man kan ju säga att den längre boben (lobs) har tagit alla med storm, men också längden över nyckelbenen har verkligen varit en storfavorit.

Här kommer några utav mina klipp under året: 

– Någon utav er som gjort ett stort klipp i år?- 

elins4

elin2

elins6

mikaela

iceblonde

elins3

20140122-183539.jpg

 

 1. Hej Elin!

  Skulle du villa berätta vilken brun färg du har andvänt i näst sista bilden? fundera på att göra mitt hår lite liknande..

  super fin blogg du har!

  tacksam för svar 🙂

  1. Hej Tova!
   Nej tyvärr, kocken skulle aldrig avslöja den hemliga ingrediensen i soppan. Gå till din frisör och visa bilden så kommer du få det som passar ditt hår.
   Lycka till!

 2. Yes, det blev ett klipp på flera decimeter, med inspobilder från din blogg!

 3. Therese skriver:

  Hej! Vad tror/tycker du om hairbell? Har du testat den?

 4. Linda skriver:

  Hej!
  Det är nämligen så att jag har köpt en mason pearson hårborste för ett tag sen men jag blir så fet i håret när jag använder den .. Är det att jag har köpt fel modell eller vad kan det bero på? Jag duschar högst 2 gånger i veckan så det är inte det att jag har fett hår annars, utan det blir det utav borsten..
  Mvh Linda

 5. Emma skriver:

  Gick från halvvägs ner på ryggen till en pixie i våras, bästa jag gjort i hårväg! 😀

Comments are closed.

LOADING..