Ginger love

Hej mina vänner!

Alltså denna vecka har varit fylld med lycka från mina älskade kunder. Min kund efter lunch i förrgår fick mig att ännu en gång inse varför jag älskar det jag gör. Jag vill inte gå in på personliga detaljer men jag kan säga det att hon ville göra en förändring och jag fick helt fria händer. Vilket ibland jag tycker är lite skrämmande. Jag brukar alltid bedöma utifrån hud, ögon, hur kunder ser ut helt enkelt och vad som kommer passa. Samt går igenom vad håret kommer klara av, en väldigt viktig del. Efter det så försöker jag få kunden att samarbeta med mig så vi tillsammans skapar en look som båda gillar.

gingerelin

Före/Efter

Jag kände direkt att jag ville jobba med koppar och guld. Hon hade aldrig färgat håret innan och hade endast lite solblekta längder. Hon hade den perfekta porslinshyn men med en lite varmare underton. Jag kollar mycket på hur kunden fyller i sina ögonbryn, väljer dom en varmare eller kallare nyans. Jag ville heller inte göra henne för mörk, utan hålla sig ljusare men med en nyans som utstrålar power och kvinnlighet. 

gingerlove

Hon har även ett typiskt skandinaviskt tunt/fint hår, men eftersom hon aldrig färgat håret sedan innan så har hon lyckats få ut en bra längd. Hon var helt inne på att klippa av håret, men det hade jag inte alls tankar på. Jag klippte igenom hela håret och klippte en frisyr som passade hennes hårtyp. Det är helheten som räknas.

En helt ny look på en helt fantastisk tjej, färghimmelen delux <3
Gillade ni det?

 1. Tess skriver:

  Hej! Jag jobbar också som frisör och hade idag en kund som kom in med superblonderat hår som var gjort hemma. Hon ville ha en ombre som var en 4-5 i mörkhetsläge som mörkast. Hennes hår var som tuggummi när det var blött, vilket hon berättade för mig först när jag redan börjat färga. Jag blandade i en .34 färg i för att de inte skulle slå mot grönt men självklart gjorde det de ändå! Blir helt galen, har du fått det här utgångsläget bra någon gång?? Jag känner mig som världens sämsta frisör för att det inte blir bra! Rättade till det efteråt men det blev ju ändå inte som jag ville.. Har du tips? Det hade räddat min dag, för just nu vill jag gräva ner mig själv! Usch.. Hade varit såååå tacksam för ett svar, Kram och tack för en kanonblogg!

 2. Julia skriver:

  Men guuuuuuuud så snyggt!!

 3. Sofie skriver:

  Riktigt läckert! Hade gärna önskat en sådan färg själv men litar är,igt talat inte på min frisör.. Tyvärr.

 4. Madelyn skriver:

  Skulle vara roligt och se ansiktet någon gång så kan vi se hur håret passar personen :))

  1. Tyvärr så vill inte alla vara med på bild framifrån! Sen vill jag inte riskera att läsare ger sig på mina kunder om jag visar dom. 🙂

 5. Signe skriver:

  Vad tycker du om aussies hårprodukter?

Comments are closed.

LOADING..