En fantastisk makeover

Igår hade jag en supersöt tjej hos mig som ville bli fin i håret. Hon hade kämpat med att få håret blond från svart – I FYRA ÅR! Kan ni tänka er, fyra år för att bli blond?! Hon har ett självlockigt och frissigt hår vilket gör allt svårare för en snygg blond nyans. Hårstråna är grova och den där glänsande kalla blonda hårfärgen är rätt svårt att få till.

Det som är med lockiga hår är att man tror oftast att håret är sämre skick är det är, bara för man har frissigt hår så behöver inte håret vara förstört. Jag valde att lägga en ny grundfärg, men mörkblond kallare ton. Eftersom hon var så orange/gul så använder jag dom pigmenten för att neutralisera med den färgen jag lägger. Jag slingade upp hela håret samt punkt-slingade dom delarna som var mest orange. Tonade hela håret efteråt samt klippte igenom hela håret.

Detta var ett mission men det blev så himla bra, äntligen fick hon en fin hårfärg – efter FYRA ÅR!

Vad tycker ni? 

blond

Före/Efter

blonde

 1. TAmara skriver:

  Hej! Shit vad du är duktigt !! Vill du fixa mitt hår så också ? :))) har velat bli blond jätte länge men vågar ej göra det själv .. Tack för svar

 2. Du är så himla grym!! Kommer ihåg dig från stallet i lervik när vi red tillsammans ett tag.. nu läser ja din blogg & följer dig på insta! Du får till dom perfekta blonda nyanserna önskar jag skulle få tid hos dig någon gång i framtiden för det perfekta blonda håret! Skulle va roligt att få se lite mer kunder som vill visa ansiktet också så man får se en helhet 🙂 Förresten kan bara säga de om den dumma kommentaren att du fixat med ljuset. Dom kan ju gå in på blondinbella,alla bilder på hennes hårfärg strålar lika där som på dina bilder!!!!

 3. A. skriver:

  Det var verkligen inte menat att hoppa på dig och ber hemskt mycket om ursäkt.
  Följer din blogg och instagram, och älskar allt du gör.
  Så förlåt. Aldrig ”näthatat” och det var inte meningen att du skulle ta det så.
  Försökte ändå skriva att det bara var ett önskemål att fotona tagna på samma ställe. Sen tror inte jag att du fixar med bilderna, men då jag ofta rekommenderar din blogg är det vissa som kommenterat detta. Att jag ens skrev det var för att ge ett tips för förbättring. Inget annat. Trodde mina första rader skulle göra att du förstod detta.

  Kommer fortsätta följa dig, och försvara dig, trots att jag blev lite chockad av ditt svar. Men tar åt mig det och min formulering kanske kunde varit bättre.

  Hoppas att du godtar min ursäkt, mer kan jag inte göra.

 4. Sara skriver:

  Hej Elin! Har följt dig ett tag och måste bara säga wow va grym du är! Skulle jätte gärna vilja boka tid för färgning av mitt hår o undrar hur ja går tillväga o va priserna ligger på? Med vänlig hälsning, Sara 🙂

 5. A skriver:

  Hej Elin! Tack för en bra blogg.
  Jag har under senaste tiden blivit superpedant med mitt hår och endast börjat använda bra produkter, minska antalet hårtvättar och lugnat ner mig med värmeverktygen för att försöka få det något tjockare och längre. Har precis fått nys om Lee Stafford Hair Growth produkterna. Är det bra för håret och funkar det? Jag är naturligt superblond, har ganska långt hår som jag själv skulle beskriva som fint och tunt. Använder i dagsläget Kevin Murphy Hydrate Me serien. Har du några tips på vad som kan funka för mig? Kram

Comments are closed.

LOADING..