Kika in denna magiska makeover

Igår kom jag till färghimmelen igen – men denna gång handlar det om en lila/röd brun lob (lång bob). Min superfina kund hann knappt sätta sig i stolen hinnan hon säger ”Jag vill bli mörkhårig nu, Elin”. Jag blev nästan stum samt överlycklig, just för att jag visste att hon skulle passa i detta så mycket.

Alltid när kunderna vill gå från ljust till mörkt så tycker jag att nyansen på den mörka färgen är väldigt viktig. Där är det viktigt att kolla av kundens hudton, hur kunden sminkar sig och är kunden osminkad när hon ska färga så fråga henne lite om det så kommer du kunna bedöma det lätt själv. Det första som kom upp i mitt huvud när vi började prata hur mörkt samt vilken ton vi skulle ha så var det ”Röd/lila mörkbrun”. Jag brukar alltid ha några alternativ som jag ger kunden som jag tycker skulle passa men denna gång så kände jag direkt – det här ska vi köra på. 

Min kund höll med mig och det viktigaste var att färgen ska få synas, men att den syns ännu mer i solljus. Sedan klippte jag en del på längden men valde att skapa en ”trubbig” lob (längre bob). 

redhair

Före/Efter

hair
red

 1. Evelin skriver:

  Finns denna färg i butik? Fick just hem ett löshår i just den färgen (trodde det skulle vara vinrött), så behöver nu färga mitt haha!
  Tacksam för svar 🙂

 2. Malin skriver:

  Hej! Hur mycket kostar det att färga håret hos dig? Mvh Malin

 3. Sara skriver:

  Det är så jäkla snyggt! Hon måste vara galet nöjd?!

 4. Carrina skriver:

  hej!
  Har problem med att hårfärgen släpper redan efter två veckor mitt på huvudet. Inte så snyggt när man börjar bli ganska grå . Har försökt dölja med torrschampo med färg (lernberger & s) och hårmascara men det ser väldigt onaturligt ut. Tvättar med wellas schampo och balsam för färgat hår så sällan som möjligt.(1-2 ggr veckan)
  Tacksam för svar
  Hälsningar Carina

 5. olivia skriver:

  Så snyggt! Färgen är fantastisk och håret ser så friskt ut. Enastående skillnad på före och efter!

Comments are closed.

LOADING..