Viktigt att ta hand om våra händer

Som frisör så är det väldigt viktigt att ta hand om sina händer och jag har haft problem med eksem under många år, jag har skrivit samt visat er mina problem i DETTA inlägg. Jag har märkt att mina eksem förvärras eller blir bättre utifrån hur jag mår samt årstid. Nu kommer vi till en årstid som inte är så bra för mina händer så jag måste börja förebygga detta.

Jag har testat allt som man kan tänka sig, allt ifrån receptbelagda krämer, tabletter samt olika handkrämer. Men jag tror jag har hittat någonting som kommer att fungera:

Maria Åkerberg

– Är ett märke som är ekologiskt som använder sig utav dom dyrbaraste ekologiska råvarorna på marknaden och jag är väldigt förvånad att mina stackars händer reagerade så bra på dessa produkter. Jag tänkte visa er både hårmasken och handkrämen, handkrämen känns väldigt bra på huden och man märker att det är mycket snällare än någonting jag testat tidigare. Hårmasken ska jag använda några gånger så jag kan ge ett bättre omdöme.

IMG_0006-2
IMG_0009

Handkrämen kostar ca 125kr och finns att köpa HÄR

 1. Kjetil skriver:

  Hej!

  Min son hadde allvarligt eksem som liten. Vi fick bli innlagd hela familjen på en allergiklinik en hel vecka och lära smörja med kortison – och deräfter fuktighetskräm.

  Efter några år och efter å har provat alle världens krämar fant vi sheasmör. Det har varit det bästa for oss. Det är ochså mycket bra for hår!

  En lång historia kort, vi startade en liten verksamhet och om du tillåter, jag vil gärna visa til våran nätplats på http://www.oyemam.se.

  Vi hörs gärna!

  1. Tack snälla för att ni delade med er 🙂

 2. Sofia skriver:

  Hej elin! Bra tips för handkräm! Ska gå och köpa till handväskan.

  Fråga. Jag har just klippt en kort, rak frisyr (slutar just under öronen), är skitnöjd. Jag undrar kring styling. Hur stylar man fram en sån här frippa? Lite mer för fest, tycker den är ganska kaxig och det intrycket gillar jag.

  ”Coolt bakåtkammat”
  https://salongtova.files.wordpress.com/2012/02/camerondiaz-cameron-diaz-dias-hairstyle-model-actress-movies-pictures-photos-2012-12.jpg

 3. Amanda skriver:

  Glöm inte bort sista videon på hur man får volym!:)

  1. Nej nej, den är under process 🙂

 4. emelie skriver:

  Heej elin! Du har en grymt inspirerande blogg! Blir alltid sugen på att fixa med håret efter att varit inne här! 🙂

  1. Hej Emelie!
   Blir så glad över din och alla andras fina kommentarer <3 tack snälla, ni förgyller MINA dagar! Kram E

 5. Sofie skriver:

  Kul att du hittat något som fungerar! Jag har två andra tips annars som kan vara värt att testa, det är Eucerin Aquaphor Skinbalm. Den är magisk. Utan vatten och enbart sju ingredienser, ändå kan det laga huden på nolltid. Likväl Decubal Lips & Dry Spots balm, väldigt fet och reparerar huden samtidigt som den lägger sig lite som en hinna. Bägge dessa krämer är likt vaselin i konsistens så till natten kan dessa vara värda att pröva(!). Annars, lycka till med nuvarande kräm – hoppas den gör susen 🙂

  1. Tack snälla för tipset 🙂 Stor kram

Comments are closed.

LOADING..