Elin testar: LCC

I veckan testade jag några produkter ifrån Isabellas eget skönhetsmärke Löwengrip Care & Color. Som jag längtat efter att få pröva dessa produkter, förväntningarna har varit skyhöga.

Blond perfection – Silvershampoo: 
– Jag gillade formulan, krämig och skummar lagom. Som ni vet så är jag inget större fan av silverschampo, just för att jag tycker det är uttorkande och håret mår inte bra utav det i längden. Men jag har sakta men säkert börja gilla vissa silverschampon, jag tror denna kommer bli en utav dom. 

Intense Care – Conditioning hair-treatment
– Denna tyckte jag bäst om, håret känns jätte-lent och mjukt när man har sköljt ur den. Ett tips är också att kombinera dessa två produkter, just för att ge håret extra fukt i form av detta balsam/treatment.

bella

Good to go – Dry shampoo & Pixie dust – Hairspray

– Jag har så otroligt svårt för produkter som luktar godis cola, eller fudge som man bakar på julen. Både torrschampot och hårsprayen luktar så, så personligen går dessa två bort för mig direkt. Jag vill lukta fräscht i håret, inte godis-karameller. Men jag vill få fram att jag gillade hårsprayen, den hade en bra stadga och kändes inte så ”kletig” på håret. Torr-schampot blev för matt för min smak, alltså mitt hår blev ljusare. Perfekt för dom som är superblonda och vill få en mattare ljusare look utav ett torrschampo. Men jag gillar inte den pudriga looken på mitt hår! 

lcc

 

  1. Jag tyckte att hennes hudlotion luktade illa. Väldigt konstig lukt. Deon luktade ok.

  2. Något jag verkligen gillar med dom är förpackningarna, fjantigt nog, haha

Comments are closed.

LOADING..