Dagens look – WETLOOK

Dagens guide blir en kletig Wetlook. Denna styling är väldigt enkel och det kan inte gå fel, helt omöjligt. Jag skulle rekommendera att håret redan är fett och denna styling passar bäst till en utekväll. Vem satsar på detta till helgen? 

Om ni gör denna styling hemma, skicka gärna en bild på hur ni lyckades till elin@vanitystudios.se – Snyggast bild vinner!

wetlook

Börja med att borsta igenom håret och välj bena (om du vill) annars drar du bara allt hår bakåt. Tupera hela håret!

wetlook1

Applicera wax, gel eller någon produkt som är kletig som tusan. Jag använde Label.M Extra Strong Gel – fungerade perfekt på mitt tjocka hår. Jag använde också ett glansigt wax. Nu är det bara att kamma i produkten med händerna, jag vill också säga att DU SKA VRÄKA PÅ MED GEL. Håret kommer suga åt sig mycket av fukten i produkten. Varva vatten och gel flera gånger tills du känner att håret är dränkt med gel.

wetlook2

KLART! Hur enkelt är inte detta? Du kan välja att sätta fast sidorna bak med hårnålar så att du får en stam bakåtkamning, men jag tycker om när det ser ”ovårdat” ut. Perfekt för en utekväll, tar max fem minuter att genomföra och du kommer inte behöva oroa dig om du blir svettig på dansgolvet!

wetlook3

 1. carro skriver:

  Haha jag behöver inga produkter till den looken, det ser ut så naturligt när jag inte tvättat håret på en vecka 🙂

 2. Hej!
  Har nyligen hittat till din blogg och jag gillar den verkligen 🙂
  Har en fråga; jag är 25 år och naturligt mellan/mörkblond. Har haft slingor tidigare men de är nu utväxta och bortklippta. Vilket schampo/balsam skulle du rekommendera till mig? Har ganska tunt hår med tunna hårstrån som är drygt till axlarna. Är ganska inne på att testa Kevin Murphy (har kerastase nu)men finns väl ingen anledning för mig att köpa produkter för färgat hår när mitt hår inte är färgat?
  Jättetacksam för svar då jag har tänkt hårvårdsshoppa nästa vecka (ska till USA).

 3. Lena skriver:

  Kan du inte göra en guide på hur man väljer mason pearson borste? Har tänkt köpa en men vet liksom inte vilken av alla olika jag ska ha och vilken som är bäst? Ska jag ha den som bara är svinhår eller den som är svin och nylon och vad är skillnaden?!
  Jag har mellan långt hår och inte jätte jätte tunt och inte tjockaste heller.
  Vilken har du?
  Skulle vara super snällt om du bara kunde svara snabbt så jag kan beställa!!

Comments are closed.

LOADING..