Ska du resa till solen i vinter? // skydda håret

Jag skulle vilja tipsa om en serie från Redken som heter COLOR EXTEND SUN. Ska du ut och resa i vinter och inte tänkt på att skydda håret, då ska du verkligen titta hit.

1. Först skulle jag vilka börja med schampot i denna serie. Vårdande schampo för solskadat hår eller om du vill förebygga skador från solen.

2. Sen har vi en vårdande gele-créme mask som återuppbygger färgat, solskadat hår och
återskapar dess vitalitet, energi, släthet samt glans. Efter schamponering, applicera produkten i handdukstorkat hår och låt sitta i fem minuter – skölj ur.

3. Sen kommer den produkten som jag älskar. Hur många gånger har vi inte bränt oss i hårbotten? I slutet av resan får vi dra runt någon äcklig handduk runt huvudet för att hårbotten inte ska brinna upp. Då vill jag presentera:

COLOR EXTEND SUN
SKYDD FÖR HÅR OCH HÅRBOTTEN
FRÅN SOLENS UV STRÅLAR

Den mångfunktionella formulan hjälper till att motverka solbränna vid hårbotten samt hjälper till att skydda, stärka och återuppliva solskadat hår. Sprayas på hår och i hårbotten 30 minuter innan du kommer i kontakt med solen. Återapplicera efter behov eller efter att man simmat, svettats eller om håret har torkats med handduk.

4. Sist men inte minst kommer en produkt som liknar föregående. Det är en vattenfast leave-in treatment som hjälper med att skydda solskadat hår från skadliga luftföroreningar. Den används precis som föregående.

Denna serie är ett måste på semestern, om du ska till sol och värme. Tänk hur viktigt det är att smörja in huden med solskyddsfaktor. Precis så viktigt är det med håret (hårbotten är huden). Antingen önskar du dig denna serie i julklapp, eller så är detta ett jättebra kit att ge bort.

redken

LOADING..