HÅRTIPS // Information Glorious Extensions

Efter att jag satte om mitt löshår igår så har jag fått förfrågningar om vad det är för hår samt metod (eftersom alla som känner mig vet att jag älskar keratin-slingor). Så jag tänkte ge er en snabb information om Glorious hairextensions.

glorious_gold

Jag kan nog ärligt säga att detta hår står för den absolut bästa kvalitén på marknaden och då har jag jobbat, samt satt i oändligt mycket löshår i mina dagar.

Det som är viktigt när det kommer till löshår är självklart kvalitén, hur skonsamt är detta för ditt eget hår och hur kunden upplever sitt löshår.

Det som skiljer sig från detta hår från alla andra (förutom kvalitén) är hur fästerna ser ut och tekniken som används. Det används inga kemikalier eller tejp och hårets fjällskikt tar minimal skada. Fästena har dessutom en skyddande hinna på insidan av fästena som gör tekniken extra skonsam i jämförelse med t.ex. microringar.

Det tar ca hälften så lång tid att sätta i Glorious håret än t.ex keratinteknik.

Det som också är speciellt är att tappar du en slinga eller du känner att håret har växt ut så pass mycket men inte riktigt vill göra om hela håret så kan du öppna upp fästerna och flytta upp slingan. Smart va? Så du kan återanvända håret flera gånger vilket är helt unikt.

Ett helst fantastiskt löshår som du kommer att älska. Om ni undrar nu varför jag byter från keratin? Jo, det är hårkvalitén jag vill åt samt vill jag att mitt egna hår ska få en skonsammare lösning till mitt svall.

wpid-IMG_20131113_123725_1.jpg

Just love it –

 

 1. Elin skriver:

  Hej! Det här med att flytta upp slingan… Om du flyttar upp slingan flera gånger på samma slinga så kommer det tillslut inte orka eftersom man tappar ändå cirka 150 strån per dag. Vad säger dom om detta? Byter man slinga helt eller flyttar man upp på samma, för isåfall är en uppflyttning allt annat än skonsam. Vilket känns tråkigt eftersom denna metod verkar super bra!

 2. Emma skriver:

  Hej! Vart sätter du i ditt löshår och vad kostar det?
  Hur många gram har du?
  Kram!

 3. emma skriver:

  Simply natural har samma smarta sätt att flytta upp fästena genom att öppna fästena. Kan du inte berätta om lite olika märken å beskriva deras för och nackdelar, självklart hoppas jag du gör en ärlig research och ser på de olika märkena objektivt 🙂 mvh Emma

Comments are closed.

LOADING..