Dagens produkt // Världens bästa hårborste

Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev om ”Dagens Produkt”. Men idag ska jag tipsa er om den ABSOLUT bästa hårborsten är världen, utan tvekan. Jag talar om: [themecolor]Mason Pearson Brush[/themecolor] – har ni hört talas om dom?

mason-pearson

  • Detta är en unik borste som gör allt som den ska fast lite till. Det började under 1860-talet då Mason tillverkade dessa borstar för hand. Men senare om så uppfann han en borstmaskin så han kunde börja sälja fler borstar. Det unika med dessa borstar är den unika gummikudden som har en rengörande effekt på håret, stimulerar hårbotten för ökat blodflöde och att suga upp överflödigt fett från hårbotten.

  • Mason Pearson bygger sina produkter för att hålla så länge som möjligt. Även om de inte kan göra oförstörbara borstar så använder Mason Perason de bästa materialen som finns, så att med lite omsorg, kan de hålla mycket länge. Mason Pearson har utvecklat sitt egna speciella nylon och är extra noga i valet av naturborstar för den bästa kombinationen för varje borste.

En bättre borste än denna går inte att hitta, dom ligger i pris från 649:- till 1344:- på Eleven.se. Du hittar vissa modeller HÄR.

1_mason-pearson-brush

  1. emelie skriver:

    Hej Elin!
    Kan man använda dessa borstar när man fönar håret? Läste att man ska försöka använda paddelborstar istället för rundborstar om man har lite tunnare hår vid föning.

Comments are closed.

LOADING..