RÖSTA NU LÄSARE

Jag måste be er om en sak, snälla snälla rösta på Hanna J i Big brother. Hon är så värd att vinna, hon är värd pengarna så mycket. Jag vet att en där halvmiljonen kommer att gå till två små barns uppväxt och Hanna kommer kunna betala tillbaka hennes skulder. Jag vet att det är inget välgörenhetsprogram men jag tror Hanna är för smart för att gå in i huset för att ”ha roligt”. Jag tror hon gjorde detta för att kunna få ett ”bättre” liv som hon kallar det. Sen kan folk tycka som dom vill med att hon lämnar sina två barn i flera månader, men jag tror att hon kämpar för att dom ska få det lite bättre. Hon har utstått så mycket mobbing, förnedring och tårar. Sen slår hon ut alla som gjorde henne illa. Tycker inte ni det är en värdig vinnare i Big Brother 2012?

Istället för att två pantade 20 åringar ska få vinna? Som förmodligen kommer att supa bort pengarna? Sen tycker jag Hanna har bjudit mest på sig själv, hon är helt fantastisk i mina ögon. Sen att man deltar i Big Brother överhuvudtaget är knäppt, men Hanna har gjort hela resan med bravur.

Snälla rösta på henne:
Telefon: 099- 418 03
SMS: HannaJ till 72 400

LOADING..