Listar mina favoritbloggar

Jag tänkte informera er om vilka bloggar jag läser. Jag bara älskar att läsa bloggar själv, har alltid tyckt det har varit roligt att veta vad andra människor har varit med om eller vad dom gör om dagarna. Det är lite terapi för min del. Så jag tänkte dela med mig vilka bloggar jag följer mer eller mindre. Jag använder mig av ”appen” BLOGKEEN som ni även kan följa mig smidigare, läser bloggar helst från mobilen.

  • Carolina Gynning har jag alltid gillat. Vilken powerwoman och tycker om att läsa hennes blogg, en mycket inspirerande kvinna. Kolla in HÄR
  • Isabella Löwengrip tycker jag också är en grym tjej, roligt att följa hennes fartfyllda liv. Kolla in HÄR
  • Ida Brusbäck är min underbara vän, hennes blogg läser jag jämt. Måste ju hålla koll på vad donnan håller på med på dagarna. Kolla in HÄR
  • Dani Karlsson, ni vet ”Angelina Jolie kopian” En speciell tjej som jag tycker är jätterolig att följa, kan vara lite för att hon har två härliga mopstjejer. Kolla in HÄR
  • Petra Tungården, denna kvinna är så otroligt skön. Lever för dagen och har så mycket för sig så jag förstår inte hur kvinnan orkar. Men riktigt underhållande kvinna. Kolla in HÄR
  • Maxinne Björk, en riktigt snygg blogg med roliga bilder och jag älskar hennes mixtrande med peruker och hur mycket hon vågar. Kolla in HÄR
  • Amelie Håkansson, är en vän till mig som jag träffade när jag var ute på Stureplan och härjade. Hon är en skit snygg tjej som står för vem hon är och hon är inspirerande att följa. Ung, begåvad och härlig tjej. Kolla in HÄR

Här är bara några jag listar, har många bloggar jag tittar in på då och då.

LOADING..