Hur mycket tycker din kropp om dig?

Hemkommen från jobbet vid 8 idag, lagade lite mat på det. Blev egna köttbullar med blomkål, så gott. Försöker skära ner på kolhydraterna och det fungerar jättebra, inte slaviskt men bättre än jag åt innan i alla fall. Jag har aldrig varit pinnsmal, har alltid haft bröst, rumpa och lår. Alla har någonting man inte tycker om med sin kropp, men några extra kilo hit och dit dör man inte av. Men jag ska försöka må lite bättre, har haft magsmärtor, magkatarr under många år så detta med LCHF metoden har gjort att min mage stabiliseras och har inte lika ont längre. Samt försöker jag ta det lite lugnare, som ni märker så tränar jag inte på gym längre utan bara kör powerwalks. Ska bara få min kropp att gilla mig igen så ska jag köra igång med gymträningen, för jag tycker mycket om det. Gärna med min super PT Gianna!

Nu blir det big brother och mys med bästa killarna mina!

Här under är en bild för ett år sen när jag tränade som mest, jag tycker jag ser hälsosam och frisk ut. Där är mitt mål igen. Längre än så vill jag inte gå.

 

LOADING..