ANNONS

3 favoriter från Stockholm Fashion Week

/
IMG_9232

Jonna klädd i byxor från Acne Studios, jacka från Peak Performance x Ben Gorham, skjorta från Tiger of Sweden samt scarf och handskar från Totême. Miniväska från Chanel. Jag har tröja från Acne Studios, byxor från Zara, boots från Eytys och rock från Issey Miyake. Foto: Adam Katz Sinding/Stockholm Fashion Week

Så var det åter dags för Stockholms modevecka – bilden ovan är tagen av dem. För mig är det lite speciellt – på en av våra första dejter (vår första offentliga råkade det bli!) tog Jonna med mig på Selam Fessahayes visning på Grand Hotel. Nu är det ju inga fysiska visningar, men väl digitala – på många sätt lite enklare att komma in på.  Jag har valt ut tre favoriter från Stockholm Fashion Week – du vet väl att du kan kolla in deras sajt där du kan se allt det nya?

1. MAGNIBERG

En av mina favoriter i år är svenska bedwear-märket Magniberg som startade 2016 av Bengt och Nina. De presenterade en lekfull kollektion i poppiga färger under namnet Candy Shop.

Skärmavbild 2021-02-11 kl. 08.39.42

Magniberg – ”Candy Shop”. Foto: Hedvig Jenning

Min smakstil för sovrummet går vanligtvis i betydligt mörkare färger, men jag måste säga att Magnibergs kollektion i år är en lekfull frisk färgsprakande fläkt som kommer i fina material som satin, poplin och linne. Satin är helt klart min egen favorit.

Skärmavbild 2021-02-11 kl. 09.21.10

Lekfulla färger.

MAG_CANDYSHOP_IG2

MAG_CANDYSHOP_IG4

Diggar även skorna!

2. CMMN SWDN

En ny upptäckt och omedelbar favorit hos mig är svenska Londonbaserade märket CMMN SWDN som startade 2012 av Saif Bakir and Emma Bakir Hedlund.

IMG_9230

Vinterns ”Got to get”.

De har lyckats med vad jag så ofta eftersöker. Att föra in ”kvinnliga” och mjuka material, färger och mönster i sina herrkläder. De ger deras oversize kläder snyggt snitt och se ut att och följa kroppen på ett skönt sätt.

IMG_9233

Vintermys med byxor som rymmer alla slags skor.

En nordisk tusch av Alessandro Michele kanske? Österlen vs Toscana. Gillar!

IMG_9234

3: CHIMI EYEWEAR

När jag kollade in Chimi Eyewear tänkte jag: Precis så här skall min look vara nästa gång jag tar mig ner för skidbacken (vilket är helgen om två veckor).

Skärmavbild 2021-02-11 kl. 13.47.41

…och möjlig look på afterski (det år en sådan åter blir av).

Skärmavbild 2021-02-11 kl. 13.48.18

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00