ANNONS

3 julklappstips för köket att fynda under Black Friday

/

Funderar du som många andra på julklappar just nu? Här kommer tre bra tips som du kan fynda under Black Friday.

1. Pastamaskin från Mercato

Jag har kört igenom en del pastamaksiner och måste säga att Mercato Atlas 150 är grymt bra, och även snygg. Fick den av min mor i julklapp förra året efter att två andra tagit slut. Bra tillbehör, och du kan även sätta på en elmotor om man får vevarm. Köp en här!

IMG_5711 2

Inte bara bra – även snygg!

IMG_5714

Snygg logga skadar ju inte heller.

2. Emaljerad gryta från Le Creuset

Min absoluta favorit: Le Creuset 5l (24cm). Den är inte bara utmärkt till att laga boeuf eller att kokar skaldjursfond till bouillabaisse, se tidigare inlägga här om det. Storleken är även perfekt du gör olika pastarätter. När såsen och pastan är klar har du perfekt utrymme för att blanda ner pastan i såsen och låta de båda bli ett. En emaljerad gryta kräver heller inte lika mycket underhåll. Sist och inte minst finns det i en oändligt uppsättning färger så du kan hitta en som passar just dig. Om du inte redan har en emaljerad grytas: Köp en här!

IMG_5717 2

Le creuset 24cm 5l

3. Högtalare från Marshall

Sist men inte minst i köket: Rätt stämning kräver sin musik. Att laga mat och förbereda en middag kräver även det sin stämning. Ett stående inslag hos oss är helgbrunchen, och när jag lagar den lyssnar jag uteslutande på Chet Baker. Kan en helg starta bättre än med Let’s get lost? Jonna och jag hänger en hel del i köket på kvällarna, och lyssnar på musik, äter mat och samtalar, så vi sliter på vår Marshall rätt rejält! Just dessa finns i flera modeller och storlekar också, efter just ditt behov. Själv har vi har en Marschall Tufton som pendalar mellan köket och vår terras. Köp här!

IMG_5720

Vår Marschall Tufton är döpt till ”Hooken”.

0
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00