ANNONS

Tips till din fredags-AW

/
D3CABFB4-1AAF-4BEE-817D-80E1D8959BD3

Pinchos är en kanoninledning på helgen.

Äntligen fredag och snart dags för AW! Jag älskar att smyga iväg några minuter innan kl 17 och duka upp i köket precis innan Jonna lättar från hemmakontoret i rummet bredvid, går in i garderoben och svidar om och som hon själv brukar säger: ”och sedan sladdar in i köket där det står framdukat crémant och pinchos – plus en stilig man”.

Dessa superenkla pinxos gör jag på lavin eller baguette, mozzarella, färsk chili, sardeller och kapris. Kör i ugnen ca 10 min och sedan på med basilika, timjan och lite olivolja. Perfekt start på kvällen så att man orkar dra ut på skymningen och komma in i rätt kvällsstämning. Mysighet är aldrig längre bort än köket, och behöver inte vara krångligt heller. Ha en härlig weekend!

0
25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00