Fredag….

…och mitt vanliga frukostställe var knökfullt, lång kö ända ut på gatan. Så jag svepte kappan tätare omkring mig och tog mig några kvarter längre bort för att äta frukost ist. Där låg DI Weekend alldeles framför mig. Som jag annars brukar spara att läsa till lördagens långfrukost….men det gick inte idag, slukade den i ett nafs. Liksom min frukost, grekisk yoghurt och croissant. Kaffe.

Och om ni ska läsa något i helgen så läs DI Weekend! En grymt bra intervju med Karin Mamma Andersson plus att Jan Gradvall hade hängt med Petter en dag. Bästa intervjun jag läst med Petter. Ever. Nyanserad och med intressanta citat.

Så nu sitter jag på kontoret. Mätt och belåten. Fått alla sinnen stimulerade, även det intellektuella. Är med andra ord redo att drabba samman med min egen text. Vi är inte riktigt vänner med varandra sedan gårdagen, då vi kom ihop oss. Men vi har argumenterat under natten och förhoppningsvis så kommer vi att komma fram till en gemensam strategi under dagen. Min text och jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..