Fast…

…vi kan väl klämma in en lite fredags-femma, va? Något kul kan man väl unna sig…? Här kommer fem tankar, några av alla som surrar inne i skallen…

1) Sömnen. Nattens sömn lämnade en hel del att önska. Blir så sur när jag inte sover. Känner mig risig. Och bråkig. Skulle behöva träna och slå hårt på någon säck, alternativt något pucko som kan tänka sig ställa upp som frivillig slagpåse.

2) Solen. Idag är den baske mig framme. Ordentligt. Såja.

3) Naglarna. Måste måla om mina. Har inte hunnit köpa mirakelmaskinen som gör att lacket sitter. Får gå ändå. Med vanligt lack.

4) Lunch. Ska på superhärlig födelsedagslunch. Åh, önskar så att jag hinner fixa en massa med manuset innan dess.

5) Boken. Den äter upp all plats inne i skallen. Önskar att den kan ta sig därifrån snart. Lämna mig ifred. Jag behöver lugn och ro.

  1. Pucko skriver:

    Puckot här kan tänka sig att få stryk av DIG !!!!

  2. jAG KAN VARA din FRIVILLIGA SLAGPÅSE. gÖR INGET OM du GER MIG STRYK.

  3. Håller tummarna för att du lyckas få till alla trådar i boken och får njuta av en härlig helg. Ett soligt Stockholm visar sig från sin bästa sida!

  4. Också sovit som en kratta. Och blir, precis som du, grining, bråkig och sur. Men: med en löptur på stranden i ottan, en kul jobbdag i full gång och härlig helg i antågande är livet ändå förbaskat bra. För att inte tala om att 9 dagar i Din vackra huvudstad väntar! Semlefest väntar :). Ha en underbar helg och ladda med extra krämig dubbelcappuccino!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..