Okej, här kommer min önskelista…

Eftersom jag nu är placerad på kontorsstolen och sitter framför datorn, så försöker tankarna fly åt helt andra håll än i arbetets riktning. Och upp kommer en önskelista. En lista på sköna saker jag önskar mig allra helst. Just nu. Både prylar och fenomen. Jag börjar bakvänt:

10) Ett par nya jeans. Har hittat ett par som bara finns i USA. Vet att jag alldeles nyligen köpte ett par, men de här är i en annan slitning.

9) En middag tillsammans med alla vännerna. Jag skulle vilja samla allihop och ha kul. Tacka för en massa saker.

8) Skidkläder. Patagonia. Vara-färdig-med-boken-present-till-mig-själv?

7) En lugn och lång helgfrukost utan minsta stresskänsla att jag egentligen borde jobba. Äggröra, rostat bröd, hinkar med kaffe, scones, pannkakor, juice. Och varenda morgontidning som går att uppbringa. Radion påslagen, alternativt olika härliga spellistor.

6) En middag på favoritrestaurangen. Som aldrig slutar. Vill gå hem först när de tänder upp och gå hem i vinterkylan i höga klackar.

5) Färga ögonfransarna. Lyckas fixa det där med brynen alldeles utmärkt på egen hand, men fransarna behöver jag hjälp med.

4) De där ljusstakarna som jag spanat in på Svenskt Tenn. Ja, släng med den där bubbliga rosa vasen också, jag kommer inte banga.

3) Långa promenader på Djurgården på kvällarna. I anslutning till långa samtal. Bra kombo!

2) Ett rejält parti med nya Monopol-spelet i sällskap med härligaste kidsen. Pizza från Ciao Ciao, snask i fina skålen, potatishjärtan som jag tycker inte ska smulas in i mattan. En skön fredagskväll, alltså…

1) Nu blir ni säkert inte särskilt chockade, men jag kan inte låta bli…ATT BOKEN LÅTER SIG BLI FÄRDIGSKRIVEN! Vi börjar tröttna på varandra, jag och boken. Det råder en något frustrerad stämning, vi behöver en paus. Någon annan som kommer in och går emellan. Styr upp. Så snälla, låt mig bli färdig nu. Jag kommer bli så mycket gladare och snällare då. Och kan mer helhjärtat ägna mig åt ovanstående punkter.

LOADING..