Fredag…

…och här på kontoret är det öde. Tomt. Med undantag för undertecknad och en annan tapper kontorskollega.

Även jag funderar på att stänga för helgen inom kort. I alla fall om ett par timmar. Kommer behöva skriva en hel del i helgen, men jag ska även se till att sporta galet mycket. Vädret känns optimalt för både längdskidor och utomhuslöpning. Även om det sistnämnda inte riktigt är min favoritgren så här i vintertider. Gillar inte känslan av att inte våga ta ut stegen med rädsla för att sladda till och sträcka någon muskel. Men gällande längdskidorna så kommer de att få göra sitt premiäråk i helgen. Har hittat det perfekta spåret och nu håller jag tummarna för att vädret fortsätter vara soligt och kallt.

I övrigt då? Ska äta middag på stan imorgon med härligt sällskap. Brunch på söndag. Och så mycket jobb. Har fått till de där scenerna i manusets början. De har faktiskt lyft hela handlingen. De har gjort att hela storyn håller ihop mot slutet och gör allt lättare. Både att lägga till extra scener samt redigera det gamla. Tänk vad några nya tankevurpor kan hjälpa till.

Blommor ska jag också införskaffa. Nya snittblommor i form av tulpaner. Kan man få för många?

 

 1. Linda skriver:

  Nej, tulpaner kan man nog aldrig få för många av.

  En fråga: Om man som turist besöker Östermalm i Stockholm, där ju en del av dina böcker utspelar sig, vad är dina tips angående sevärdigheter?

  http://lindasbloggen.blogg.se/?tmp=609648

 2. Åsa skriver:

  Kan verkligen rekommendera skorna Icebug, grymma löparskor (finns i olika modeller också), sköna och mkt trygga med dubbar/broddar som knappt känns. Kan knappt förstå hur jag vågat jogga utan. Kolla in hemsidan. Vilken härlig helg du har framför dig. Stort lycka till med skrivandet, du gör det så bra! Hoppas också på en skidturen i solen, tack och lov ska det blir mildare i helgen, -30 idag. Huva! Som vi säger i norra delarna av landet;) Du får gärna ge tips om restaurangen ni ska till, alltid kul att få bra råd. Ha en riktigt fin helg!

 3. Nu blir jag superavis! Jag vill också hitta det perfekta spåret och åka längdskidor. Men jag har inga skidor och vid det enda spår som är bra och nära finns det aldrig några p-platser. Gillar inte heller utomhuslöpning nu. Någon tipsade mig om skorna Icebugs som tydligen ska fungera oavsett underlag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..