Torsdag, fyra dagar innan julafton…

….och här på kontoret råder det lugn och ro. Bara jag och ett par andra tappra hänger sig fortfarande kvar innan det är dags att dra på jullov.

Jag har barnen den kommande veckan och de är givetvis lediga. Så min strategi för att inte få tidspanik är att kliva upp i någorlunda tid på morgnarna, låta kidsen slappa bäst de vill i sina pyjamaser och så får jag tvinga mig till att sitta med hörlurar framför datorn i ett par timmar. Jag har bestämt mig för att det måste fungera, även fast jag egentligen har gruvligt svårt att sitta hemma och jobba. Nu har jag tyvärr inget val, kommer inte hinna annars. Och kidsen lär knappast klaga, slappa lediga morgnar är deras givna favorit.

Vill också tacka för all er input, vilka bra grejer ni kom upp med! Kände mig genast peppad och laddad inför en nystart! Stort tack!!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..