Onsdag…

…och klockan närmar sig tre. Jag är på kontoret och svarar på mail, administrerar, ringer och försöker rent allmänt styra upp tillvaron. Från och med imorgon och hela vägen fram till 7 januari så kommer jag enbart ägna mig åt skrivandet. Inga möten, inget fix, inget admin. Bara skriva. Ja, förutom bloggen såklart. Fast den räknar jag faktiskt in i skrivandet. Men…jag känner viss bloggtorka. Så…vad vill ni läsa om här i bloggen? Vad vill ni att den ska innehålla mer av? Mindre av? Bilder? Enkäter? Listor? Frågor och svar? Skrivprocessen? Skrivtips? Skrivövningar? Boktips? Hjälp mig gärna med detta genom att skriva bland kommentarerna!

 1. Mimmi skriver:

  Hoppas att du läser även om jag är sen på bollen!

  Jag vill gärna läsa om ditt arbete. Hur du strukturerar upp arbetsdagen, om du jobbar med synopsis, vad som är en bra karaktär, hur en dialog skrivs på ett trovärdigt sätt. Sådana praktiska saker.

  God jul Denise och tack för en bra blogg!

 2. Malin skriver:

  Är främst intresserad av skrivandet, både ditt egna samt skrivtips mm. Kanske en liten skrivskola en gång i veckan med tips och trix från idè till färdig bok, dvs ett tips i veckan 52 tips på ett år :) Kram och God Jul!

 3. Maria skriver:

  Vill gärna läsa om skrivprocessen, tips om hur man kommer igång, hur man skriver synopsis, karaktärsbeskrivningar etc. Ja, allt om hur en bok blir till. Sen är det skönt när du varvar det hela med vardagspusslet, dagens outfits och lite bilder.

  keep the spirit, Denise.

 4. Åsa skriver:

  Bästa Denise! Din blogg är redan bra blandning:) Men nu ska man ju önska och då tycker jag att det vore kul om du hade en frågestund. Gillar när du skriver om familjelivet på ett rakt och ärligt sätt. Mer av det! Dina drömmar om ex resmål, som författare. Vad har du gjort innan. Har du några syskon osv. Gillar när du skriver om ex restauranger, butiker och liknande i Stkhlm. Tips på träningsskor som verkligen är bra, alltså verkligen:) Nike Lunarglide women. Grymma då skorna är lätta, smidiga men samtidigt en passform som är det bästa för fötterna. Självklart är vi alla olika, men jag har haft flera av denna modll och kan inte tänka mig ngt skönare. Och ger du dig ut i snö/halka kan jag varmt rekommendera skor från Icebug! Lycka till och visa gärna vilka skor du köpte. Tack för en trevlig och givande blogg! Kram fr norra Sverige

 5. carro skriver:

  gärna skrivtips, hur man kommer igång och så.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..