Köpstopp ala Anna Z…?

Läste just sköna Anna Zs nya krönika i Allt i hemmet. Anna är ny chefredaktör för inredningstidningen som verkligen genomgått ett ansiktslyft den senaste tiden.

 

 

Krönikan handlar om köpstopp. Ett fenomen som verkar växa sig allt starkare och något jag funderat en hel del på. Kan jag? Vågar jag? Orkar jag? Borde jag?

Jag tänker fundera ett tag till och om jag bestämmer mig, så får det bli under en något mer begränsad tid än Annas. Fram till jul, kanske? En månad? Och räknas det om man tokhandlar en massa innan köpstoppet? Så att man har allt man behöver….?

Köpstopp är givetvis ett toppenupplägg. Jag ska bara utforma hur just mitt ska se ut. Har ni testat? Berätta gärna!

  1. Emma skriver:

    Oj, i teorin – helt underbart. Jag tänker ofta på att ha ett köpstopp. Men jag undrar om jag klarar av det?

    Tänker mig ett upplägg där jag köper den där HM-kjolen, Hopetröjan och Hopekängorna först. Svarta Acne Skin. Och definitivt en stickad sak från Zadig & Voltaire. Och kanske kanske en kort rock. Sen måste jag köpa en smokingklänning till en fest. Ett gäng svarta Wolfords. Men SEN. SEN är jag klar och då borde jag klara ett köpstopp till jul – kanske ännu längre?

    Det är ju knäppt. Men – det värsta av allt – jag tänker mig dessutom en b e l ö n i n g till mig själv i form av en schysstare handväska, gärna i någon udda färg.

    ps får man köpa till barnen?

  2. Ja, jag har testat och det var en jätteintressant utmaning för mig, Eftersom jag hade köpstopp var det ju inte ens någon idé att gå in i butiker. Det skapade ett lugn och en del tid och pengar över. Kanske dags igen… ;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..