ANNONS

Julfest!

/

Årets generösaste Julfest. Micael Bindefeld bjöd i år in till Berns Asiatiska.Otroligt generöst och sååå enormt gott. Buffé fast vid bordet, mysigt och i väldigt trevligt sällskap. Först en enorm runda med kallt sedan varmt och därefter Berns gigantiska dessertbordet.

Jag har inte ätit socker el kolhydrater på 3 månader men igår fuskade jag. Nya tag fram till jul nu.

Kroppen är fantastisk om man bestämmer sig. Efter 4:e barnet rinner kilorna inte bort av sig själv. Jag har varit tvungen att vara hård mot mig själv och fått kämpa i några månader. Men nu mår jag ganska bra i kroppen igen. Underbart! Har gått ner 26 kg( bara graviditetskilon) och har ett par kvar, sedan är jag helt tillbaka. Skönt måste jag säga. Kommer i alla mina kläder igen och bara det är ju värt att kämpa för:)

Anders håller på att måla om köket…☝🏻 därav papp och maskeringstejpen…;))

Juldräkten är på och vi är redo för Julfest!

16
151

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00