ANNONS

Gigtime

/

Böda Sand

Ett härligt gig med 5000 i publiken. Här var jag första gången som riktigt liten. Har varit på Öland många gånger genom åren men tror inte jag varit här på Böda sand på typ 30 år. Mycket har hänt sedan dess. Här skulle man lätt kunna tillbringa en v med barnen och de hade älskat varje minut. Vattenland, kiosker, minigolf, hav och en massa cyklar…. uppträdanden och livet på en pinne!

Kan rekommendera detta varmt!

Vår lilla övernattnings stuga… ett ljuvligt dygn. Pratade om Universum med barnen innan läggning. Stora o små frågor, ack så viktiga. Adrian googlade om solsystemet och försökte få koll på alla planeter… gulligt och mysigt!

Soundcheck vid scenen.

5
136

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00