ANNONS

Gravid❤️

/

Nu vågar vi berätta. Jag är gravid och Anders och jag väntar vårt andra gemensamma barn. För mig blir det mitt fjärde:)

Som de flesta känner till har det varit en minst sagt krokig väg hit. Så många besvikelser då det slutat med missed abortion.

När jag förra året tre dagar innan Melodifestivalen gick igenom detta senaste gången så bestämde vi oss för att ge upp. Jag hade gått upp o ner i vikt så många gånger och kände att jag och min kropp faktiskt inte orkade mer. Pendlandet mellan hopp och förtvivlan. Så frustrerande!

Det gick ett år och helt plötsligt var jag gravid igen. Nu har vårt problem aldrig varit att jag inte kan bli gravid utan har blivit det otroligt lätt. Problemet har varit att kroppen har stött bort fostret vilket har resulterat i att det lilla hjärtat har slutat slå.

Jag har läst rätt mycket på nätet och förstått att det finns rätt mycket hjälp att tillgå för att kroppen inte ska stöta bort det.

Denna gången Ringde jag en läkare som jag nyligen fått nys på och som visste hade bra koll på detta område.

Vi satte ihop en plan för medicinering som innehåller bland annat kortison för att dämpa mitt immunförsvar och för att kroppen inte ska stöta bort det. Trombyl… sprutor…. en hel påse blandat. Kan berätta mer om detta ingående längrefram.

I v 10 gjorde jag Nipt testet och vet nu att det ligger en frisk liten krabat där inne och sparkar och suger på tummen❤️

Jag hade gärna hållit det hemligt till Duedate pgr av mitt trackrecord men det börjar bli otroligt svårt då jag har en rejäl kula på magen. Dessutom spelar jag snaaart in SMB och det blir offentligt:)

Det kan gå åt skogen till dagen innan det är dags att föda men nu håller vi tummarna att det går hela vägen…….

PS. Så för er som undrar….. efter 3 fantastiska månader som helt sockerfri och med lchf ( resultat -7 kg) så äter jag nu vanligt igen ( fast håller igen på sockret) och har gått upp de 7…. fast nu bär jag på något bättre än fett… 😂😂

Däremot har jag svullnat av kortisonet och ansamlat vatten. Men … WHO cares? ❤️, just nu👶🏼

182
915

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00