ANNONS

Kom igång!

/

Hur känns det efter julhelgerna?? Jag måste säga att själv känner jag mig som en rullande köttbulle hela jag. Fullkomlig kaos. Jag MÅSTE ta tag i min kropp och börja träna NU innan det har gått förlångt. Det är enormt svårt med motivationen ibland men det är bara att kavla upp ärmarna och bestämma sig. Jag är inne i en period där jag inte lyckas palla iväg mig till gymmet utan nu får det bli hemma träning några kvällar i veckan och raska promenader i stället.

Hur känns det för er, har ni oxå svullat för mycket under helgerna som varit?

Tänkte tipsa om några lättare övningar som jag brukar göra hemma:

Alla övningar är tagna från min träningsbok, Kickstart – Kom i Form i form på 4 veckor.  Foto: Andreas Lundberg.

Träning för (nästan) hela kroppen!

Som jag bloggat om tidigare så har jag även en träningsapp. Vet att många av Er använder den, där får ni mer tips om övningar etc.


Den finns tyvärr enbart på App-Store. Sök på Kickstart så hittar ni den! Kostar ynka 15kr! Bra investering ;)

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00