Farewell!

Jag började blogga 2008 vill jag minnas? Första gången var på Aftonbladet och jag var en av de största i Sverige ganska snabbt m 100 000 unika läsare om dagen!

Otroliga siffror.

Då fanns inte insta/ Snapchat och tillgängligheten var därmed inte densamma.

Idag ser det annorlunda ut. Att blogga börjar kännas en aning omodernt och siffrorna är inte detsamma. Jag finns fortfarande på Facebook – Instagram och min officiella hemsida.

Jag har tyckt det varit givande att blogga. I många år hade vi kommentarer på vilket blev en härlig kommunikation men under en tid eskalerade det negativt och vid ett tillfälle gick det överstyr då en man trodde vi hade ett förhållande och den historien slutade i en otrolig tragedi. Då beslöt vi oss för att ta bort den kontakten med mina läsare.

Oftast fungerar det med kommentarer på insta nuförtiden men det händer att det finns rötägg som går förlångt.

Idag gör jag mitt sista blogginlägg och säger därmed Hejdå efter 16 år.

Det finns olika anledningar till varför jag väljer att sluta men den största är att tiden är inne att gå vidare. Att lägga tiden på något annat helt enkelt.

Det kommer kännas konstigt då jag gjort det under en så otroligt lång tid, men jag kommer fortsätta att lägga ut bilder på insta och även om jag inte är inne på Facebook så läggs bilderna upp även där. Där har ni möjlighet att följa mig och det ser jag fram emot.

Jag vill tacka alla er som följt mig under alla år, support och hejjarop. I perioder har det lyft mig och hjälpt mig otroligt mycket.

Jag har gått igenom mycket under dessa 16 år….. och tagit med er på resan så mycket jag mäktat med. Försökt att vara personlig men inte fullkomligt privat.

Jag hade två små barn när jag började blogga och sedan har jag träffat mannen i mitt liv och fått ytterligare 2 barn.

Ni har fått hänga med på skivinspelningar, Melodifestivalvinster, när jag blivit vald till Årets Mama, varit Sveriges mest säljande kvinnliga artist (skivor), barn som föds, släppt en massa träningsböcker, biografier, gjort musikaler, promotionresor runt om i Europa, konserter, resor, bröllop, begravningar, husköp och renoveringar…. och en massa bakning. 🤣😅😍🫶🏻

Jag har njutit, hoppas ni oxå gjort det.

Stort tack för allt!♥️

Här är några axplock från mina år…..

Det har blivit en hel del recept genom åren…… allt ligger dock kvar.

Sminktips 2008.

Möte m Ernman efter min vinst m Hero…

Massor av omslagsplåtningar

Detta publicerade Charlotte Flinkenberg när jag under en tid bloggade hos henne under tidningen Chic.

Har under åren bloggat på Aftonbladet. Egen portal, Chic, Expressen…..damernas Värld……har jag glömt någon?

Jag tror att allt från 2008 och framåt finns på nätet…. Så vill ni är det vara att börja scrolla, det lär ta tid att gå igenom. 20-30 inlägg i månaden i 16 år?! 🫶🏻♥️

Love you all! Charlotte

Påsklov!

Förra året firade vi mamma som fyllde 70 på Maldiverna. Vi älskar Sonny o Evas SonevaFushi och Jani och har varit där 2 ggr nu. Ja, det kostar en slant att åka dit men vi värdesätter det högt och åker inte den typen av långsemestrar Såå ofta. Men som vi saknar det…. Och tittar nu på möjligheter i kalendern när vi kan åka tillbaka. Att gå barfota under hela vistelsen är något speciellt.

Inga telefoner…. Sååå lugnt och skönt!!

Fotat av dessa två bilder från min dator… därav taskig kvalite. Hittar den inte i telefonen….


Raw kladdkaka!

Ikväll ska vi fira Bella som blir 16 nu. Jag har bakat kladdkaka vilket är det bästa hon vet. Efter alla påskägg till barnen så kör vi sockerfritt som omväxling. Smakar faktiskt godare!

Testa!!

Ingredienser

2 dl blötlagda cashewnötter

12 färska dadlar

2 mogna avokador

½ dl vatten

1½ dl kokosfett

1 dl honung eller vegansk sötning

1½ dl kakao

1 nypa salt

1 msk kakao att pudra över

Gör så här

1.

Låt cashewnötterna ligga i blöt minst 3 timmar.

2.

Mixa dadlar, cashewnötter, avokador och vatten i en matberedare till en jämn smet. Lägg i en bunke.

3.

Smält kokosfett och honung på låg värme tills fettet är helt flytande, tillsätt i bunken tillsammans med kakao och salt och blanda ihop till en jämn smet.

4.

Klä en form, ca 30 cm x 20 cm, med bakpapper, fördela smeten i formen och låt stå kallt i minst 4 timmar eller över natten.

5.

Före servering, pudra över kakao och servera i små eller lite större rutor till kaffet eller som dessert.

Raw…. In i kylen några timmar.

Ikväll blir det myskväll här …. Alvin vill se Fångarna på fortet.