ANNONS

Krispiga Fisktaccos

/

4 port

Ingredienser:

  • 400 g torskfilé
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • 2,5 dl panko ströbröd
  • Salt & peppar
  • Ca 1 dl neutral olja, till stekningDressing
  • Till dressingen
  • 1/2 dl sweet chili
    2 msk balsamvinäger
  • 3 mak olivolja
  • 2-3 msk citronsaft eller lime
  • Svartpeppar
  • 2 tsk sesamolja
  • 1/2 tsk riven ingefära

Till servering:

  • Tortillabröd
  • Lime
  • Skivad avokado
  • Persilja eller koriander
  • Körsbärstomater
  • Rödlök
  • Chili frukt
  • Sallad blad

Gör såhär:

  1. Börja med att panera torskfilé. Skär torsken i avlånga bitar.
  2. Salta och vänd sedan i mjöl.
  3. Vispa upp äggen och vänd fiskbitar i ägg och till sist i panko.
  4. Hetta upp en stekpanna och stek i olja till gyllene på båda sidorna.
  5. Låt rinna av på hushållspapper.
  6. Dressing: Blanda alla ingredienser i ett skål.
  7. Lägg den panerad fisken på tortilla bröd tillsammans med grönsakerna och ringla dressingen på, och njut.


Såååååå goda!!!!!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00